Beşiktaş'ta İmza Şov Başlıyor... Balotelli Transferinde Son Durum

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş, transferde imza şova bu hafta başlıyor. Siyah-Beyazlılar Fabrice N’Sakala ve Welinton’u açıklayacak. 

Mario Balotelli tranfseri için geri sayım

Hücum hattına 2 takviye yapacak olan Beşiktaş, Balotelli ile birlikte Papiss Cisse’yi de listesinde tutuyor.

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanması bekleniyor. Sol bek ve stoper transferini bitirmeye hazırlanan Kara Kartal, golcü için de girişimlerini sürdürüyor.

Yeni sezon öncesinde yer alacakları 3 kulvarda da büyük hedefleri bulunan Beşiktaş, transfer çalışmalarına bu hafta hız verecek.

Kara Kartal’ın, bu hafta içerisinde en az 2 futbolcuyu açıklaması bekleniyor. Aytemiz Alanyaspor’la kontratı biten Fabrice N’Sakala’yla her konuda anlaşan Siyah-Beyazlılar’ın, ilk olarak 30 yaşındaki Demokratik Kongolu futbolcuyu açıklaması bekleniyor.

Gündemden çıkmış değil...

Yönetimin, tecrübeli sol bekin ardından ikinci önemli ismi de zaman kaybetmeden duyurması bekleniyor. Alanyaspor’un bir diğer başarılı oyuncusu Welinton’la da el sıkışan Beşiktaş, Brezilyalı savunmacıyı da bu hafta Siyah-Beyazlı formayı giydireceği öğrenildi. Kartal’ın, 31 yaşındaki futbolcu için Alanya’ya Fatih Aksoy’u takasta vereceği belirtildi. 

Ek olarak Beşiktaş, Alanyaspor’la yollarını ayıran Papiss Cisse’yi de transfer gündeminde tutmaya devam ediyor. Forvet transferinde ilk hedefini Mario Balotelli olarak belirleyen Siyah-Beyazlıların, Brescia’dan bonservisini alacak İtalyan oyuncuyla beraber Cisse’yi de kadrosuna katabileceği bildirildi. 

3 yıllık macera bitiyor

Marco Balotelli için son 3 yıldır girişimlerde bulunan ancak bu transferi sonuçlandıramayan yönetim, bu kez ısrarcı...

Forvet transferi için 2 milyon Euro’luk bütçe ayıran Beşiktaş’ın, Balotelli’yi bu rakama ikna ettiği, tarafların bonuslar konusundaki görüşmelerinin de sürdüğü belirtildi.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın olumlu raporu sonrasında Balotelli ismi üzerine yoğunlaşan yönetici Erdal Torunoğulları’nun deneyimli futbolcuya formayı giydirmek konusunda ısrarcı olduğu belirtildi. 

Kaleci transferinde son dakika 

Siyah-Beyazlılar, kaleci transferi konusunda da hız kesmiş değil... Ersin Destanoğlu’nun yanına tecrübeli bir yedek kaleci almak için girişimlerini sürdüren Beşiktaş; Sinan Bolat ve Serkan Kırıntılı isimleri için de görüşmelerini sürdürüyor. İki file bekçisinin  arasından öne çıkan ismin ise bonservisi elinde olması sebebiyle Sinan Bolat...

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI