Beşiktaş'ta Joao Mario Sesleri

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Joao Mario için siyah-beyalı kulübün yönetimi ilk hamlesini yapmaya hazırlanıyor.

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Joao Mario için siyah-beyalı kulübün yönetimi ilk hamlesini yapmaya hazırlanıyor. 

Beşiktaş transferde atağa kalktı. Joao Mario'nun menajeri Siyah beyazlılar'ın kapısını çalmış ve oyuncusunu Beşiktaş'a getirebileceğini söylemişti. Bu teklif karşısında harekete geçen yönetim hafta içinde oyuncuyla masaya oturacak.

7 MİLYON EURO İSTİYORLAR

Mario'nun Inter ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. İtalyanların bonservis beklentisi 7 milyon Euro. Beşiktaş'ın bu rakamı 5 milyon Euro seviyesine çekmek isteyeceği öğrenildi.

ORTA SAHANIN DİNAMOSU 

Geçtiğimiz sezon Sporting Lizbon'da kiralık olarak forma giyen Joao Mario 34 maçta 2 gol atarken 2 de asist yaptı... Orta8 numara oynayan 28 yaşındaki yıldız futbolcu Joao Mario, 6 ve 10 numarada da forma giyebiliyor.

40 MİLYON EURO'YA TRANSFER OOLMUŞTU 

Portekizli yıldız 46 kez milli takım formasını giydi. Güncel piyasa değeri ise 12 milyon Euro. Joao Mario, 2016 yılında Portekiz ekibi Sporting Lizbon'dan Inter'e tam 40 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI