Beşiktaş'ta kadro sıkıntısı

Beşiktaş’ta perşembe akşamı Malmö ile oynanacak karşılaşma öncesinde Şenol Güneş, kadro konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyor.

Beşiktaş’ta perşembe akşamı Malmö ile oynanacak karşılaşma öncesinde Şenol Güneş, kadro konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyor. Zorlu maç öncesinde eksik oyuncuların bulunması tecrübeli hocanın işini zorlaştırdı.

Beşiktaş’ta kimler yok ?

Sakat olan Pepe, Roco, Babel ve Caner, UEFA listesinde olmayan Atiba ve Güven Yalçın ile kadro dışı Tolgay Arslan yüzünden 6 futbolcusundan kesin olarak yoksun olan Güneş, Lens’in durumuna son antrenmanda bakacak. Tecrübeli teknik adamın elinde Lens’in kadroya girmesi halinde perşembe akşamı kaleciler hariç 14 A Takımı futbolcusu olacak. Eğer Lens kadroya girmez ise bu sayı 13’e düşecek. Pepe ve Roco’nun aynı zamanda sakatlanıp devreyi kapatmasıyla Vida’nın partneri olarak Necip Uysal’ı oynatan Güneş’in bu seçimi orta sahayı da etkiliyor. Güneş, stoperdeki bir diğer alternatif olan Medel’i Atiba’nın UEFA listesinde olmamasından dolayı orta sahada değerlendiriyor. Medel’in Malmö maçındaki partnerinin de yine Dorukhan Toköz olması bekleniyor. Defans hattının diğer isimleri ise mevcut kadroda çok da fazla alternatifleri olmayan Gökhan Gönül, Vida ve Adriano olacak. Hücum hattında sağ kanatta Quaresma, 10 numara pozisyonunda da Ljajic’i oynatacak olan Şenol Güneş’in sol kanat ve forvet tercihi ise Mustafa Pektemek ve Vagner Love olacak.

Tecrübeli teknik adamın Malmö karşısındaki yedek futbolcuları da A takım seviyesinde Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup ve Cyle Larin olurken, diğer futbolcular altyapı oyuncularından belirlenecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI