Beşiktaş'ta Kalinic ve Sangare'nin Faturası Kesiliyor

Beşiktaş'ta taşlar yerinden oturuyor. Beşiktaş'ta taşlar yerinden oturuyor. Transfer döneminde yaşanan başarısızlığın faturası kesiliyor.

Transfer döneminde olumsuz sonuçlanan Kalinic ve Sangare pazarlıklarında aktif rol oynayanBJK Futbol A.Ş. yöneticisi Cenk Sümer'e transferden el çektirecek olan Başkan Çebi, yeni isimleri göreve getirecek.

Beşiktaş'ta beklentilerin altında kalan yaz transfer döneminin ardından yönetim 'değişim' kararı aldı... Transfer ve oyuncu izleme sorumlusu Erdal Torunoğulları olmasına rağmen süreçte farklı isimler de yer almış ve yaşanan fikir ayrılıkları nedeniyle sorunlar gün yüzüne çıkmıştı.

Sabah'ın haberine göre; Özellikle Nikola Kalinic ve Nazım Sangare pazarlıklarında aktif rol oynayan Başkan Vekili Cenk Sümer'in artık transfere karışmayacağı öğrenildi.

GÖREVDEN ALINIYOR

Gelen talep ve tepkilerne kayıtsız kalamayan Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Sümer'i farklı bir göreve kaydıracağı ifade edildi. Futbol A.Ş.'nin kasım ayında yapılacak Genel Kurulu'nda yeni isimlerin görev alacağı belirtildi.

YABANCI SPORTİF DİREKTÖR

Bu arada kulüpte sportif direktörlük konusunun da yeniden gündeme geldiği ve yabancı bir isimle görüşüldüğü belirtildi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI