Beşiktaş'ta Kopukluklar Var!

Beşiktaş'ın yeni iletişim sorumlusu Erol Kaynar, Radyospor'a bağlanarak yeni yapılanmayla ilgili bilgi verdi.

Beşiktaş, iletişim biriminde değişikliğe iletişim sorumlusu olarak eski yönetici Erol Kaynar’ı göreve getirdi. Erol Kaynar, Radyospor’da yayınlanan Muhabir Masası programında yeni yapılanmayla ilgili bilgi verdi. 

"Pazartesi günü göreve başlayacağız"

Barış Şehirlioğlu'nun sorularını yanıtlayan Erol Kaynar, "Beşiktaş’ın iletişim sorumlusu olduğumu pazartesi günü açıklamak üzere karar almıştık ama basın bu konuda haberleri aldı. Gizli bir şey değil, epeydir üzerinde çalışılan bir konuydu. Pazartesi günü göreve resmi olarak başlayacağız" ifadesini kullandı. 

"Beşiktaş’ın daha iyi yerlere gelmesi için iletişimi güçlendireceğiz"

Camiadaki kopukluklarını toparlamaya çalışacaklarını dile getiren Kaynar, "İletişimde yapılandırmayı yeniden düzenliyoruz, medyada arkadaşlarımız ile oturup biraz yön vermeye çalışacağız. Beşiktaş camiasında kopukluklar var, bu kopuklukları toparlamak istiyoruz. Bir barış ortamı sağlayıp bundan sonra Beşiktaş’ın daha iyi yerlere gelmesi için iletişimi güçlendireceğiz. Bizim aslında temel amacımız bu. Pandemi sürecinde en azından taraftarımız ile sosyal medya üzerinden buluşma planlarımız var. Taraftarımızı da kucaklayamıyoruz, bunu bir şekilde sosyal medya üzerinden çözmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"Magazin haberciliği yapmak istemiyoruz"

Medya ile ilgili hedeflerini de duyuran Erol Kaynar, “Basına verilecek bilgileri tek bir ağızda toplayıp, tek bir yerde toplamaya çalışacağız. Her şeye başkan ve yönetim kurulu koşuyor, biz onların üzerindeki yüklerin bir kısmını alabilirsek ne mutlu bize onları da rahatlatırız. Onlar daha rahat bir çalışma ortamına sahip olurlar. Basın ile daha sık iletişime geçeceğiz inşallah. Basının Beşiktaş ile sorularını daha çabuk, daha hızlı, net bir biçimde ortaya koymaya çalışacağız. Magazin haberciliği yapmayacağız” dedi. 

Beşiktaş taraftarla buluşacak

Sağlığın önemine vurgu yapan Kaynar, “Her şeyin başında sağlık geliyor. Ne iş hayatı ne futbol hayatı sağlık olmayınca hiçbir şey olmuyor. Bu çok ciddi bir hastalık. Bu hastalık üzerine devletimiz ve hükümetimiz çok ciddi tedbirler almak mecburiyetinde hissediyor. Hepimiz çok özledik, hepimiz stada gitmek istiyoruz, hepimiz takımımızı kucaklamak istiyoruz. Takım da bunu bekliyoruz zaten, Sağlık ön planda tutulması gereken bir husus. Bu alınan tedbirleri doğru ve yerinde buluyorum. Bu tedbirleri alırken Türkiye Futbol Federasyonuna çok iş düşüyor, Türkiye Futbol Federasyonun da oturup bu konuları tekrar gözden geçirmesinde fayda var.

Koronavirüs futbolu kötü etkiledi. Hatta şampiyonluğu değiştirebilecek kadar etkiledi. Allah korusun hastalıktan hangi takım daha fazla nasibini alırsa o takımın gücü daha fazla düşüyor. Beşiktaş’ta böyle 8-9 vaka var. Bu Beşiktaş’ın gücünü olumsuz yönde etkiliyor. Bu hastalık liglere ciddi şekilde tesir edecek" iddiasında bulundu.

Kaynar'ın ekibinde kimler yer alacak?

Ekibini de açıklayan Erol Kaynar, “Ali Baransel ile Ertuğrul Akgündüz ekibimde olacak ve diğer ekip arkadaşlarımız görevlerine aynen devam edecekler. Onların görev tanımlarında bazı değişiklikler yapabiliriz. Bizim derdimiz kimseyi tedirgin etmek değil, tam tersine onlara sahip çıkmak ama eksik ve yanlış tarafları düzeltmek olacak" diyerek açıklamalarını noktaladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI