Beşiktaş'ta kritik toplantı

Beşiktaş Yönetimi, futbolcularla toplantı yapacak.

Beşiktaş’ta yönetim kurulu, milli maçların ardından takımla daha fazla vakit geçirmek için bazı organizasyonlar yapmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı takım, bu sezon son maçlarda istediği sonuçları alamamasının yanı sıra ortaya koyduğu futbolla camia tarafından eleştirilmeye başlanmıştı.

İlk toplantı Şenol Güneş ile yapıldı

Yenişafak’ta yer alan habere göre Başkan Fikret Orman, geçtiğimiz günlerde Şenol Güneş ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Bu toplantıda takımın son durumu masaya yatırıldığı ve ilerisi için neler yapılabileceğinin konuşulduğu aktarıldı.

Beşiktaş’ta futbolcularla toplantı yapılacak

Başkan Fikret Orman ve yöneticilerin milli maçların ardından futbolcularla yemekte bir araya geleceği ve onlara ‘Sizlere güveniyoruz’ mesajını vereceği ifade edildi. Yine yemekte futbolculara tek tek söz verilmesinin planlandığı, varsa sıkıntılarını ortaya dökmelerinin de isteneceği belirtildi. Takımda en ufak bir sıkıntı yaşanmasını istemeyen Beşiktaş yönetiminin, mevcut sorunları gidermek için elinden geleni yapmaya hazır olduğu belirtildi. Bunun yanında, futbolcuların tatlı sert bir dille uyarılacağı da kaydedildi. Yönetimin, ödemelerini zamanında alan oyunculardan sahada üzerlerine düşeni yapmalarını isteyeceği de ifade edildi. Ayda bir, takımla bir araya gelmeyi planlayan Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, bundan sonraki süreçte Nevzat Demir Tesisleri’nde daha fazla vakit geçirecekler. Şenol Güneş’le de haftada bir durum değerlendirmesi yapacak olan Başkan, hiçbir olumsuzluğa fırsat vermek istemiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI