Beşiktaş'ta Kumuşoğlu Krizi

Beşiktaş Basketbol Şubesinde Cihat Kumuşoğlu krizi

Basketbolda Kumuşoğlu krizi! Siyah-Beyazlı takımın üç hafta önce oynadığı Anadolu Efes maçından sonra soyunma odasında yaptığı konuşmayla kriz çıkaran ve sonrasında Kartalhaber'in haberini resmi siteden yalanlayan şube sorumlusu Cihat Kumuşoğlu yine sıkıntı yarattı.

Kartalhaberin haberinin ardından basketbol takımına primlerle ilgili verilen sözlerine yerine getirileceğini ve takıma daha fazla zaman ayıracağını dair söz veren şube sorumlusu Cihat Kumuşoğlu önemli Karşıyaka deplasmanında takımı İzmir’de yalnız bıraktı.

Anadolu Efes maçından sonra takıma tatlı ikram edip sitemizin haberini yalanlayan Kumuşoğlu'nun o günden itibaren soyunma odasına girmemesi ve sadece İstanbul'daki maçlarda gitmesi gözlerden kaçmadı. Karşıyaka deplasmanında takımı yalnız bırakan ve verdiği sözleri henüz tutmayan Kumuşoğlu ile yaşanan sorunlara Başkan Fikret Orman el koyduğu belirtiliyor. Kulislerde Orman'ın Kumuşoğlu'nu baskebol şube sorumlusunu görevinden alacağı konuşuluyor. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI