Beşiktaş'ta Mario Gomez harekatı

Beşiktaş eski golcüsü Mario Gomez'i transfer etmek için harekete geçti.

Beşiktaş yönetimi devre arasında takıma kaliteli bir golcü kazandırmak için çalışmalarına devam ederken eski golcüsü Mario Gomez’i tekrar listesine ekledi. Siyah-beyazlı yönetim, Alvaro Negredo’nun Türkiye’de transfer tahtası kapandıktan sonra Al Nasr’a transfer olmasının ardından yeni bir golcü kadroya dahil edememişti.

Mario Gomez transfer listesine eklendi

Fanatik’te yer alan habere göre ocak ayı öncesinde birçok golcü ile görüşen Siyah-beyazlılar, Fransız golcü Olivier Giroud’dan olumlu cevabı alamayınca tekrar eski golcüsünü listesine aldı. Beşiktaş formasıyla 41 maçta 28 gol ve 5 asistlik performans sergileyerek Kartal’ın Süper Lig şampiyonluğunu elde etmesinde direkt rol oynayan Alman futbolcu, sonrasında Wolfsburg’a transfer olmuştu. Geçen sezonun ara transfer döneminde Yeşil-Beyazlılar’dan ilk kulübü Stuttgart’a transfer olan Gomez, bu dönemde 8 karşılaşmaya çıkıp 3 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. 33 yaşındaki yıldız için girişimlere başlayan Kara Kartal’ın, kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyu kiralık olarak renklerine tekrar bağlamaya çalışacağı bildirildi.

Siyah-Beyazlılar’dan ayrılığı sonrasında sık sık pişman olduğunu dile getiren Mario Gomez, düşüncelerini eski takım arkadaşlarıyla paylaşmıştı. Yıldız oyuncu, “Anladım ki, Beşiktaş’ta kalsam daha mutlu olurdum. Bunun pişmanlığını yaşıyorum ” ifadelerini kullanmıştı. Beşiktaş’taki 1 sezonluk macerasında Siyah-Beyazlı taraftarların büyük sevgisini kazanan Gomez’in, Kara Kartal’ın ilgisine nasıl yanıt vereceği merak ediliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI