Beşiktaş'ta Matruşka devri kapandı

Kartalhaber Genel Yönetmeni Erce Kaftan; Beşiktaş Kongresi'nden bildiriyor...

Kartalhaber Genel Yönetmeni Erce Kaftan; Beşiktaş Kongresi'nden bildiriyor... 

"Beşiktaş'ta 19 yıl 7 ay süren matruşka dönemi Ahmet Nur Çebi'nin zaferiyle sona erdi. 

Seba'nın 16 yıllık başkanlığı sonrası Serdar Bilgili, Yıldırım Demirören, Fikret Orman dönemi Çebi'nin zaferiyle sona erdi. Bilgili, Demirören, Orman tüm birimleriyle Serdal Adalı'yı destekledii. Bugünden itibaren beşiktaş'ta Bilgili, Demirören, Orman, İsmail Ünal devri kapanmıştır. Daha doğrusu kapanmalıdır da... 

Ahmet Nur Çebi başkanlığı kazanırken 19 yıllık saltanat da son verdi. Beşiktaş'ın yeni başkanı kongrede çok güçlü olduklarını iddia eden İsmail Ünal, Levent Çifter, kongre zamanları ortaya çıkan kongre smsarı dernek ve grupları da dize getirdi. 

Bundan sonrakı süreçte çebi'nin icraatleri Beşiktaş'ın geleceğine yön verecek. 

Bu kongre Beşiktaş'ın geleceği çok önemliydi. Beşiktaş,, Çebi'nin başkanlığı çok önemli bir viraja giriyor. çebi camiayı kenetleyip sportif ve ekonomik anlamda başarıyı yakalamalı."




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI