Beşiktaş'ta Müthiş Rekabet

Beşiktaş'ta yeni transferlerle takım içinde müthiş rekabet yaşanıyor

Süper Lig’de yeni sezondaki ilk maçını sahasında Antalyaspor’a karşı oynayacak Beşiktaş’ta yeni transferler, ilk 11’e girmek için büyük çaba sarf ediyor.

Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'ın haberine göre; Hem Alvaro Negredo hem de Jeremain Lens, antrenmanlardaki istekli ve başarılı performanslarıyla dikkatleri çekiyor. Teknik direktör Şenol Güneş de, idmanlardaki performanslarını göz önüne alıp, bu oyuncularından Antalya sınavında yararlanmayı düşünüyor. İspanya’nın Valencia takımından transfer edilen Negredo, Konya ile oynanan Süper Kupa finalinde sonradan oyuna girmiş ve zamana ihtiyacı olduğunu göstermişti.

Talisca’nın yeri garanti 

Ekstra idmanlarla kendisini toparlayan ve her geçen gün formu yükselen ‘Matador’ lakaplı forvetin, yarınki maçta Cenk Tosun’un ilk 11’deki formasını alması bekleniyor. Lens’in de, solda oynayan Ryan Babel ile sağ kanatta forma giyen Ricardo Quaresma’nın yerlerini bir hayli zorladığı, direkt sahaya sürülmese bile, oyuna sonradan girme olasılığının yüksek olduğu ifade edildi. Bu arada lisansı çıkarılan Talisca’nın da, forvet arkasında oynayacağı bildirildi. Buna göre orta alanda Atiba, Oğuzhan ya da Tolgay’dan biri kulübeye geçecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI