Beşiktaş'ta Piyango Hasic'e Vurdu

En az iki yabancı transferi yapmak için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın en az para kadar önemli bir sorunu var: Kontenjan…

En az iki yabancı transferi yapmak için transfer çalışamalarını sürdüren Beşiktaş'ın en az para kadar önemli bir sorunu var: Kontenjan… Kadrosunda 15 yabancı futbolcu bulunan, Josef de Souza'ya lisans çıkarmak için Atletico Madrid'den kiralanan Montero'yu oynatamayan Beşiktaş'ta farklı formüller aranıyor. 

MIRIN İLE DOUGLAS DONDURULABİLİR

Beşiktaş’ın kurtulmak istediği Mirin ve Douglas, kendilerine gelen teklifleri bir türlü beğenmediler. Bu futbolcuların sözleşmesi dondurulsa da maaş ödemeleri devam edeceğinden limitte boşluk açılmayacak. Fesih halinde de para ödenecek olması yönetimi zor durumda bırakıyor. 

LENS, BOYD, LJAJIC GİDEBİLİR

B Planı olarak maliyetli Jeremain Lens ve Beşiktaş'ta mutsuz gözüken Adem Ljaijc'in satışı gündemde. Anadolu ekiplerinin radarındaki Tyler Boyd ise takasta değerlendirilebilir. Ancak ne bu oyuncular, aldıkları dolgun maaşı bırakmak istiyor ne de istenen düzeyde teklif geliyor.

PİYANGO HASIC’E VURDU

Yönetim, son çare olarak genç oyuncu Ajdin Hasic'in kiralanmasını masaya yakırdı. Sezona ilk 11'de başlayan genç futbolcuyu teknik direktör Sergen Yalçın beğeniyor ancak şartlar, gitmesi yönünde gelişebilir. Yönetim, Ajdin Hasic'e kolayca takım bulunabileceğine inanıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI