Beşiktaş'ta Robert Gumny sesleri

Beşiktaş'tan transfer operasyonu

Beşiktaş yönetimi, devre arasında Gökhan Gönül’e alternatif sağ bek arayışları kapsamında Polonyalı Robert Gumny ile ilgileniyor. Geçen sezon sonundan itibaren sağ bek arayışlarına devam eden yönetim, yaz döneminde birçok isimle temas kursa da bu mevkiye transfer yapamamıştı.

Sezona bir tek Gökhan Gönül ile başlayan Kara Kartal’da bu oyuncunun yokluğunda bu pozisyonda Adriano bazı maçlarda forma giydi. Ancak Brezilyalı yıldızında uzun süreli sakatlık geçirmesi planları iyice bozdu. Yönetim, ocak ayı gelmeden sağ bek arayışlarına hız verdi. Lyon’da forma giyen Rafael da Silva’yı kiralamak isteyeceği konuşulan Siyah-beyazlı takımın gündemine gelen son isim Polonyalı genç isim oldu.

Sabah’ta yer alan habere göre Lech Poznan’ın 1998 doğumlu sağ beki Robert Gumny ile yakından ilgilenen Kartal, ilk etapta 3 milyon Euro isteyen Polonya ekibiyle pazarlığa girecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI