Beşiktaş'ta Sakatlık Şoku

Beşiktaş'ta Boateng şoku..

Beşiktaş'ta sakatlık şoku yaşanıyor. Siyah-beyazlı kulüp Kevin-Prince Boateng'in sakatlandığını ve tedavisine başlandığını duyurdu. Boateng, sakatlığı nedeniyle Yeni Malatyaspor maçında oynamayacak. 

Beşiktaş'a kötü haber. Siyah-Beyazlı takım Süper Lig’in 31. haftasında Kasımpaşa ile oynanan maçta Boateng'in sakatlandığını ve oyuncunun tedavisine başlandığını açıkladı. Ganali golcü, sakatlığı nedeniyle Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek.

Gökhan Gönül'den iyi haber

Siyah-Beyazlılarda sakatlığı geçen Gökhan Gönül ise kadroda yer alıyor.  Beşiktaş'ta ayrıca Burak ve Atiba cezalı Ljajic ile Umut Nayır'ın hastalıkları sürüyor.

İşte Beşiktaş'ın yaptığı Boateng açıklaması

Futbol Takımımızın Süper Lig’in 31. haftasında Vodafone Park’ta Kasımpaşa ile oynadığı maçın ardından sol aşil tendon ağrısı sebebiyle antrenmana çıkamayan futbolcumuz Kevin Prince Boateng’e yapılan muayene ve tetkikler neticesinde aşil tendinopatisi tanısı konulmuş ve tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştı. Ağrıları devam eden Boateng’in bugün yapılan kontroller neticesinde tedavisinin devam etmesine sağlık ekibimiz tarafından karar verilmiştir.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI