Beşiktaş'ta Santi Cazorla Harekatı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Kayserispor forması giyen Bernard Mensah konusunda yaptığı görüşmelerde yüksek bonservis talebiyle karşılaşan Beşiktaş Yönetimi, 10 numara transferinde rotayı İspanya’ya çevirdi. Kartal, La Liga temsilcisi Villarreal’le yollarını ayıracak olan Santi Cazorla için girişimlerini hızlandırdı.

Beşiktaş son dakika transfer haberi. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın talebi doğrultusunda 10 numara hattını yeni bir isimle güçlendirmek için girişimlerde bulunan Siyah-Beyazlılar, uzun süredir Kayserispor’lu Bernard Mensah’ı takip ediyordu. 25 yaşındaki Ganalı futbolcu için Kayserispor’a takasta oyuncu teklif eden Beşiktaş’ın, Sarı-Kırmızılılar’ın önceki kulübü Atletico Madrid’e 3.6 milyon Euro’luk bonservis ödemesini yapmaması sebebiyle planları bozulmuştu.

2 senelik sözleşme

İspanyol ekibiyle problem yaşamamak için oyuncuyu borcuyla beraber göndermek isteyen Kayserispor’un, ek talebiyle beraber 4 milyon Euro’luk istekte bulunması sonrasında Beşiktaş’ta rota değişti. Kara Kartal, İspanya La Liga ekibi Villarreal’le sözleşmesi lig bitiminde sona erecek olan dünyaca ünlü hücumcu Santi Cazorla’yla görüşmeleri hızlandırdı.

35 yaşındaki futbolcuyu bonservisi elinde olarak kadrosuna katmak isteyen yönetim, maaş pazarlıklarına başladı. Siyah-Beyazlılar, oyuncuyu 1 milyon Euro’dan 2 senelik anlaşmaya ikna etmeye çalışıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI