Beşiktaş'ta Sergen Yalçın Bombası

Beşiktaş Yönetimi, Sergen Yalçın'la sözleşme uzatmak istiyor.

Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş'ın başına geçen ve oynattığı futbol aldığı başarılı sonuçlarla taraflı tarafsız futbolseverlerin alkışını alan teknik direktör Sergen Yalçın için siyah beyazlı yönetimin sözleşme güncellemesi planları yaptığı ortaya çıktı.

Siyah-Beyazlı kulüple 31 Mayıs 2021 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Yalçın'ın kontratının uzatılması konusunda, yönetim kurulunun kendi arasında bir değerlendirme yapacağı belirtildi. 

Sezon bitmeden...

Yeni bir sözleme için harekete geçen yönetim, mevcut bir senelik kontratın en az iki, en fazla üç seneye çıkartmayı düşünüyor. 

Önünde uzun bir sözleşme dönemi olması halinde hem şampiyonluk yarışını hem de genç oyuncu yetiştirmeyi aynı anda yürütme riskine girecek olan Sergen Yalçın'ın bu konuda yönetimde henüz bir istekte bulunmadığı belirtildi. Sergen hoca ile sözleşme yapılıp yapılmayacağı lig bitmeden netleşecek.

20

Teknik direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın başında 10 lig maçına çıktı. 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan Yalçın, 20 puan topladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI