Beşiktaş'ta Sergen Yalçın Farkı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, büyük maçlardaki başarılı istatistiğiyle dikkat çekiyor.

Beşiktaş başarılı teknik adam yönetiminde Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir’e karşı çıktığı 6 maçta sadece 1 kez kaybetti.

Süper Lig'in 10. haftasında pazar günü deplasmanda Fenerbahçe derbisine çıkacak olan Beşiktaş'ta hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Kara Kartal'da kadroda önemli eksikler bulunsa da teknik direktör Sergen Yalçın'ın büyük maçlardaki performansı güven veriyor.

Geçtiğimiz sezonun 20. haftasında Beşiktaş'ın başına geçen 48 yaşındaki çalıştırıcı; F.Bahçe, G.Saray, Trabzonspor ve Başakşehir'e karşı 6 maça çıkarken 3 galibiyet ve 2 beraberlik alıp sadece bir kez kaybetti.

Geçen sezon Başakşehir'e yenilen, Trabzonspor ve G.Saray ile berabere kaldıktan sonra Fenerbahçe'yi deviren Beşiktaş; bu sezonki ilk maçında Trabzonspor'u deplasmanda 3-1 yendi, ardından önemli eksiklerine rağmen Başakşehir'i 3-2'lik skorla devirerek zirve yarışına tutundu.

Teknik Direktör Sergen Yalçın söz konusu 6 maçta 11 puan toplarken, Kadıköy'den galibiyetle ayrılmak en büyük hedef.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI