Beşiktaş'ta Sergen Yalçın İmzalıyor

Beşiktaş Yönetimi, teknik direktör Sergen Yalçın'la sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Avrupa defterinin erken kapanması, isabetsiz transferler, ligdeki istikrarsız sonuçlar derken, kulüpteki geleceği tartışılan Sergen Yalçın, son 5 maçta 4 galibiyetle Beşiktaş'ın zirve umutlarını yeniden yeşertti. Özellikle Başakşehir ve Fenerbahçe zaferleri tam bir gövde gösterisine dönüşürken, yönetimin yol haritası da güncellendi. Bugünkü toplantıda Sergen hocaya 2+1 yıllık sözleşme konusu masaya yatırılacak. Son karar Başkan Ahmet Nur Çebi'nin.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın fırtınası yaşanıyor. Son 5 maçta alınan 4 galibiyet Kartal'ın zirve umutlarını tekrar yeşertirken, özellikle Başakşehir ve Kadıköy'deki Fenerbahçe zaferleri tam anlamıyla bir gövde gösterisine dönüştü. Oysa daha birkaç hafta öncesine kadar Sergen hocanın kulüpteki geleceği ciddi anlamda tartışılıyordu. Geçen sezon Şubat ayında 30 puanla 7. sırada aldığı takımı 15 maçta 10 galibiyet 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle 3. sıraya taşıyan başarılı çalıştırıcı, bu sezon Avrupa'ya erken havlu atılması, eleştirilen isabetsiz transferler ve ligdeki kötü sonuçlar sebebiyle hedef tahtasına oturtulmuştu. 

Fanatik'ten Süleyman Hatırasu'nun haberine göre, son dönemdeki Sergen Yalçın'la gelen başarılar , kulüpteki Siyah-Beyazlı kulüpteki planları da değiştirdi. Beşiktaş Yönetimi bugünkü toplantısında Sergen Yalçın'a 2+1 yıllık yeni sözleşme teklifini masaya yatıracak. Sergen hoca her ne kadar, "Sözleşme enim için ikinci planda" dese de, son kararı verecek olan Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de gönlünün birlikte devam etmekten yana olduğu öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI