Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'nin başkan seçilmesinin ardından kulüp içinde büyük bir hareketlilik yaşanıyor. İşte Gölge kalem Bahadır Taşkın'ın köşe yazısı:

DAHA NE BEKLİYORSUNUZ! 

Beşiktaş için yeni bir başlangıç.. 

Dün akşamki ilk sandıkların açılmasıyla Beşiktaş kulübü Koordinatörü Levent Çifter kongreyi bırakıp kaçtı. Kongrede "Levent Çifter oylar nerede?" tezahüratını bile duyamadı. 

Malumun ilanı; Uğur Gökhan Sarı'nın istifa haberinin bilgisinin KAP'tan öğrendik. 

Bağımsız Yönetim kurulu üyesi Cenk Sümer istifadan edeceğini twitter'dan duyurdu. Beşiktaş geçmiş Matruşka döneminin kamburlarından olduğu iddia edilen kişilerinden bir bir bir kurtulduğu yüksek sesle konuşuluyor.  

Bu isimlerin ardından sırasıyla; Ahmet Ateş, Serdıl Gözenekli, Seçil Aygün'ün bugün görevlerini bırakması bekleniyor. 

Sıranın kendilerine gelmeyeceğini zannediyorlarsa camiada ve camiaların tepkilerinden çekinmiyorlarsa istifa etmesinler. Beşiktaş'a kendi kurulu düzenlerinde verdikleri zarar ortadayken istifa eden ağabeyleri gibi bu çarkın diğer paydaşlarının da bir an önce Beşiktaş'tan uzaklaştırılmaları bekleniyor. Saat 13:37 ne bekliyorsunuz. 


Bahadır Taşkın 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI