Beşiktaş'ta sıkıntı büyük! Muhayer Oktay bile...

Beşiktaş’ta yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı kulübe ihtar çeken oyuncular kervanına Domagoj Vida ve Muhayer Oktay da katıldı.

Beşiktaş’ta yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı kulübe ihtar çeken oyuncular kervanına Domagoj Vida ve Muhayer Oktay da katıldı. Hafta başında Ricardo Quaresma, ödenmelerinin yapılması için kulübe ihtar çekmişti.

Yönetim para arayışında

Yaşanan sorunları aşabilmek için uğraşan Siyah-beyazlı yönetim, bu üç oyuncunun parasını ödeyebilmek için para arayışına başladı. Devre arasında da yönetime ihtar çeken Quraesma’nın şubat ayından beri maaş alamadığı ve alacağı paranın bir milyon Euro olduğu belirtildi.

Domagoj Vida sıkıntısı 

Bu şokun etkisi sürerken iki ismin daha yönetime ihtar gönderdiği belirtildi. Skorer’de yer alan habere göre Vida’nın yanı sıra sezonun ikinci yarısında kadroya dahil olan fakat hiçbir şans bulamayan Muhayer Oktay da alacaklarının ödenmesi yönünde kulübe ihtarname gönderdi. Beşiktaş Yönetimi’nin; Quaresma, Vida ve Muhayer’in alacaklarını ödemek için para arayışında olduğu belirtildi. Siyah-beyazlılar gereken ödemeleri yapamazsa üç futbolcu da serbest kalma hakkı kazanacak. Siyah-beyazlıların ilk etapta piyasa değeri 10 milyon euro olan Vida ile ilgili sıkıntıyı çözmenin yollarını aradıkları vurgulandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI