Beşiktaş'ta Şok Ayrılık... Sözleşmesini Feshetti

Son dakika... Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Victor Ruiz, siyah beyazlı kulüple olan sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Victor Ruiz, siyah beyazlı kulüple olan sözleşmesini tek taraflı feshetti. Alacakları nedeniyle takımdan ayrılma kararı alan İspanyol oyuncu ile Beşiktaş'la FIFA'lık oldu. Beşiktaş Ruiz’in bu hamlesi üzerine olayı FIFA’ya taşımaya hazırlanıyor.

Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Victor Ruiz Beşiktaş kulübünden alacakları için ihtarname çekmişti. İhtarname süresince İspanyol futbolcuya herhangi bir ücret ödenmemesi üzerine Victor Ruiz Beşiktaş ile olan 3 yıllık sözleşmesi feshetti.

Bu şok gelişme sonrasında harekete geçen Siyah-Beyazlı Yönetim, tecrübeli stoperin ayrılığını engellemek için oyuncunun menajerine ihtar çekti. Beşiktaş Ruiz’in bu hamlesi üzerine olayı FIFA’ya taşımaya hazırlanıyor.

Sezon başında gelmişti

Sezon başında İspanyol temsilcisi Villarreal'den 2.5 milyon Euro'ya transfer edilen Victor Ruiz, ligde 23 karşılaşmaya çıkmıştı. Beşiktaş'a geldikten sonra sakatlıklarla boğuşan İspanyol oyuncu 15 karşılaşmada takımını yalnız bırakmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI