Beşiktaş'ta solda devrim

Gelecek sezon beklerini yenilemeye hazırlanan Beşiktaş'ta Adriano ve Caner Erkin'in yerini Aziz Behiç ve Duhan Aksu'nun transferleriyle doldurması düşünülüyor.


Şampiyonlar Ligi’nin dışında kalınmasından sonra Beşiktaş yönetimi yaşlı ve maliyetli oyuncularla yollarını ayırma kararı aldı… bunlarında başında Şenol Güneş’in “kefil olamam” dediği Adriano geliyor. Sezonu 1.85 milyon Euro’ya oynayarak kapatan Brezilyalı oyuncuyla sözleşme uzatılmayacak.

Beşiktaş Yönetimi ayrıca Fenerbahçe’ye gitmek isteyen ve bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Caner Erkin’i de satmaya sıcak bakıyor. Önümüzdeki sezon 1.75 milyon Euro'ya oynayacak Caner’den 2 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli bekleniyor. Sol kanatta oynayan Adriano ve Caner’in ayrılmasından sonra planlar ise hazır.

İlk olarak PSV’de beklentileri karşılayamayan ve uzun süre önce anlaşılan Aziz Behiç’le sözleşme yapılacak. Gelen bilglere göre; PSV’ye 400 bin Euro bonservis bedeli ödenecek. Aziz’e de 800 bin Euro verilecek. Aynı şekilde Caner’in durumuna göre İstanbulspor’dan Duhan Aksu ile anlaşma yapılacak. Duhan’a, 1 milyon Euro civarında bonservis bedeli ödenecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI