Beşiktaş'ta Süper Kupa coşkusu

Vodafone Park’ta oynanacak Liverpool - Chelsea maçı öncesi futbolseverler stat çevresi ve Köyiçi’nde mavi-kırmızı görüntüler oluşturdu.

Vodafone Park’ta oynanacak Liverpool - Chelsea maçı öncesi futbolseverler stat çevresi ve Köyiçi’nde mavi-kırmızı görüntüler oluşturdu.

Beşiktaş, Maç Öncesi Kırmızı-Mavi Renklere Büründü

"DOSTLUK GÖRSELİ"

İki takımın taraftarları günün erken saatlerinde stat çevresini ve Beşiktaş Köyiçi'ni doldurdu. Gönüllerince eğlenen iki takımın taraftarları Türk mutfağının da lezzetlerini tatmayı ihmal etmedi. Stat etrafında ve Beşiktaş'ta iki takımın taraftarları dostluk görüntüleri verdi.

FAVORİ LİVERPOOL

Dev finalde iki İngiliz rakip karşı karşıya gelecekken, Adana'nın iki takımı Adana Demirspor ve Adanasporlu baba-oğul taraftar da maç için İstanbul'a geldi. Baba-oğul, futbolserverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

ESNAF MUTLU

Öte yandan Beşiktaş esnafı, maç saatinden önce semti dolduran ve alışveriş yapan taraftarların ilgisinden son derece memnun. İngiliz taraftarların özellikle döner ve kokoreçe büyük ilgi gösterdiğini belirten esnaflar, turistlere elleriyle yemek yedirdi.  

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI