Beşiktaş'ta taşlar yerinde oynadı

Beşiktaş'ta Serdal Adalı in, Umut Güner out!

Beşiktaş’ta geçtiğimiz dönemlerde transfer komitesinin başında olan Umut Güner, bu kez transferlerin uzağında kalacak gibi gözüküyor. Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren transferlerde önemli rol almaya başlayan İkinci Başkan Serdal Adalı’nın transferde daha aktif rol almaya başladı.

Umut Güner hakkında tartışma çıkmıştı

Tüm bu gelişmeler; Fanatik Gazetesi'nden Drhan yıldırım imzasıyla çıkan haber de tekzif edilmesine rağmen doğruluyor. Yeni seçilen yönetimin ilk toplantısında görev bölümü yapılmamış ve Başkan Fikret Orman’ın “Bu dönemde görev dağılımı yapmayalım. Herkes yönetim kurulu üyesi olarak kalsın” dediği ancak Umut Güner’in bu duruma itiraz ederek “Transferlerle ben ilgilenirim” dediği iddia edilmişti. Yaşanan son gelişmelere göre Güner bu sezon transferle ilgilenmeyecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI