Beşiktaş'ta Tello sürprizi

Beşiktaşlı eski futbolcu Rodrigo Tello, siyah beyazlı takımın antrenmanını izledi.

Beşiktaş, Süper Lig'de Pazar günü ağırlayacağı Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını sürdürdü. Beşiktaşlı eski futbolcu Rodrigo Tello da antremanı  izlerken, Siyah-Beyazlılar taktik çalışması yaptı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş Futbol Genel Müdürü ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile eski futbolcu Rodrigo Tello'nun da izlediği idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Aktivasyon, koşu ve pas çalışması ile başlayan idman, iki grup halinde gerçekleştirilen taktik çalışmayla sona erdi.

Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayarak BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa girecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI