Beşiktaş'ta transfer harekatı

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Valerien Ismael yönetiminde yeni sezonun kadro planlamasını yapan Beşiktaş'ta öncelik forvet bölgesine verildi. Alexander Sörloth'la ciddi şekilde ilgilenen ve resmi teklif yapan siyah-beyazlılar, hem Spor Toto 1. Lig'den hem de MLS'ten alternatif golcü buldu. Beşiktaş'ta ayrıca Ismael, kadroda büyük bir revizyona gidecek ve tam 13 futbolcuyla yollarını ayıracak. İşte günün Beşiktaş transfer haberleri... (BJK haber transfer)

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Valerien Ismael yönetiminde yeni sezonun kadro planlamasını yapan Beşiktaş'ta öncelik forvet bölgesine verildi. Alexander Sörloth'la ciddi şekilde ilgilenen ve resmi teklif yapan siyah-beyazlılar, hem Spor Toto 1. Lig'den hem de MLS'ten alternatif golcüler buldu. Beşiktaş'ta ayrıca Ismael, kadroda büyük bir revizyona gidecek ve tam 13 futbolcuyla yollarını ayıracak. İşte günün Beşiktaş transfer haberleri...

1. LİG'DEN SÜRPRİZ FORVET!

Beşiktaş yönetiminden 'gol atan forvet' isteyen Valerien Ismael, yönetime raporunu sundu. Siyah-beyazlı idareciler transfer çalışmalarına başlarken, bu bağlamda Menemenspor'da forma giyen Ahmet Sagat transfer listesine dahil edildi.

Spor Toto 1. Lig'de geçen hafta evinde Gençlerbirliği'ne 3-1 yenilerek küme düşen Nasadoge Menemenspor, golcüsü Ahmet Sagat'ı satma kararı aldı. Menemenspor Onursal Başkanı Tahir Şahin, devre arasında Sagat'a 2 milyon TL değer biçmişti. (Yeni  Asır)

HALİL DERVİŞOĞLU BEKLEMEDE

Galatasaray'ın Brentford'dan 1 yıllığına kiraladığı Halil Dervişoğlu, kendisiyle ilgilenen Beşiktaş'a yanıt vermek için Galatasaray'daki başkanlık seçimini bekliyor. Transferde son derece kararlı olan siyah beyazlılar oyuncunun bonservisine sahip olan Brentford Kulübü ile temasa geçip, kiralamak istediklerini resmen iletti.

Beşiktaş'ın bu çabasına karşın Dervişoğlu Transfer için kararını vermiş değil. Süper Lig'den başka teklifler de alan Halil, 11 Haziran'daki seçim sonrası yönetime gelecek yeni başkan ve teknik direktörün tutumlarına göre kararını verecek. 

ISMAEL KARARINI VERDİ! 13 İSİM YOLCU

Bu yıl ligde, kupada, Avrupa'da umduğunu bulamayan ve tüm planlarını yeni sezona göre yapan Beşiktaş 'ta 2022-23'ün stratejisi de kadrosu da şekillenmeye başladı. Siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Valerien İsmael yeni sezonda kadroda düşünmediği 13 ismi belirledi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; fransız teknik adamın yeni sezonda kadroda düşünmediği isimler ise başta Lens, Douglas, Ljajic ve N'Sakala olmak üzere, kiralık sözleşmeleri biten Batshuayi, Pjanic ile beklentilerin uzağında kalan Alex Teixeira, Oğuzhan, Mehmet Topal, Gökhan Töre, Umut Meraş ve Larin. 

ADAM BUKSA'YA 2.5 MİLYON DOLAR!

Beşiktaş, New England'da forma giyen Polonyalı golcü Adam Buksa için girişimlerini sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar sözleşmesi yıl sonunda sona erecek olan yıldız oyuncu için 2.5 milyon dolarlık teklifte bulundu.

Ancak New England bu teklifi az buldu. Beşiktaş ile New England arasındaki görüşmeler devam ediyor. Kartal, ABD'lilerin inadını kırarsa Adam Buksa ile anlaşma sağlanacak... (Takvim)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI