Beşiktaş'ta Transfer Operasyonu Başladı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş'ta transfer operasyonu resmen başladı... Siyah-Beyazlı kulübün yönetimi sözleşmesi bitecek olan futbolcular ve kulüpleriyle şimdiden söz kesmeye çalışıyor. 

Sezon başında yapılan transferlerin çoğunun performansından memnun kalan Beşiktaş, gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladı.

Kara Kartal'da Atiba ve Dorukhan’ın yanı sıra kiralık olarak gelen Ghezzal, Mensah, Rosier ve Montero’nun sözleşmeleri Haziran ayında sona eriyor.

ASpor'un haberine göre, Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal’ın kulüpleriyle temasa geçen siyah beyazlı kulübün idarecileri, Mensah ve Montero için ligin bitmesini bekleyecek. 

Rosier için Sporting ile görüşen siyah beyazlı yöneticiler Portekiz kulübünün 4 milyon Euro’luk isteğiyle karşılaştı. 

Portekizli yetkililerle pazarlık sürecine başlayan Ahmet Nur Çebi ve kurmayları, bonservis bedelinin 2.5 milyon Euro seviyesine indirmesi durumunda Fransız bek ile yola devam etmek istiyor. 

Ghezzal için ise Premier Lig ekibi Leicester City ile görüşen Beşiktaşlı yöneticiler ''Sezon sonu görüşelim'' yanıtını aldı. 

Şampiyonalar Ligi’ne gidilmesi durumunda Beşiktaş’ın 28 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katma ihtimali bulunuyor.

Sezon başında 1 yıllık yeni kontrat imzalanan Atiba’da karar Kanadalı oyuncuya bırakılacak. Yönetim, Atiba Hutchinson'ın her kararına saygı gösterecek.

38 yaşındaki Kanadalı futbolcu futbola devam etme kararı verirse sözleşmesi 1 yıl daha uzatılacak; emekliye ayrılması durumunda ise teknik heyete dahil olacak.

Beşiktaş, belirsizliğini koruyan Dorukhan Toköz ile henüz anlaşma sağlayamadı. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin 1 ay süre tanıdığı Dorukhan için süre daralırken Dorukhan 7 milyon lira garanti ücret ve maç maşı 100 bin liralık teklife olumlu yanıt vermedi. 

Beşiktaş’ın yeni bir öneride bulunmayacağı genç oyuncunun durumunun ay sonunda netleşmesi bekleniyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI