Beşiktaş'ta Transfer Sıkıntısı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Son dakika Beşiktaş haberleri... Pek çok oyuncunun sözleşmesinin sona ermesiyle bu sezonun başında kadrosu dağılan Beşiktaş'ta bu sezon sonu için de aynı korku yaşanmasından korkuluyor. İşte perde arkasında yaşananlar... 

Beşiktaş'ta sezon sonu sıkıntısı yönetimin şimdiden gündeminde… Geçen sezon kadronun birden dağılması nedeniyle yeni sezona sorunlu giren Beşiktaş'ta aynı problemin ortaya çıkabilmesinden korkuluyor. Karius ve Ruiz ile sezon bitmeden yolları ayıran, sözleşmesi biten Caner ve Gökhan'ı takımda tutamayan, Burak Yılmaz'ı alacaklarına karşılık gönderen Beşiktaş'ta Elneny, Diaby, Boateng gibi birçok yabancı oyuncu da kiralık kontratlarının bitmesi sonucu takımdan ayrılmıştı. Kara Kartal'ı bu sezon sonu da benzer bir durum bekliyor. 

Fotomaç'ın haberine göre Rosier, Montero, Mensah ve Ghezzal'ın 1'er yıllık kiralık sözleşmeleri bulunurken Josef de Souza ve Vincent Aboubakar'ın garanti sözleşmeleri de sezon sonu sona eriyor ve 1+1 yıllık sözleşmelerinde opsiyonun kullanılıp kullanılmayacağına ise sezon sonunda karar verilecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI