Beşiktaş'ta transfer zirvesi

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları için kritik zirve

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesinde Başkan Fikret Orman ile Şenol Güneş’in yarın bir araya gelerek yeni sezon öncesinde bir durum değerlendirmesi yapması bekleniyor. 26 Haziran’da Ümraniye’de yapılacak ilk çalışma öncesinde ikili bir toplantı yaparak fikir alışverişinde bulunacak.

İstanbul’a döndü

Ligler bitikten sonra önce Londra’ya giden sonrasında da Antalya’da tatil yapan tecrübeli teknik adam, sabah saatlerinde İstanbul’a döndü. Bundan önceki süreçte transfer komitesi üyeleri ile görüşen Güneş’in Başkan ile bir araya gelerek geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirecek.

Şenol Güneş, yeni bir unvanın peşinde

Beşiktaş’ta geride kalan 3 sezonda Spor Toto Süper Lig’de ve Avrupa kupalarında rekorlara imza atan Güneş, 2018-2019’un tamamında görev alması halinde siyah-beyazlı takımın başında en fazla lig mücadelesine çıkan üçüncü teknik adam olacak. Beşiktaş’ta 6,5 sezon görev alan Milne, 213 lig mücadelesiyle bu kategoride önde bulunuyor. Siyah-beyazlı ekipte yaklaşık 4,5 sezon çalışan Sırp teknik direktör Ljubisa Spajic, 147 lig maçına çıktı. Alman teknik adam Christoph Daum 126 ve bir başka Sırp teknik direktör Dorde Milic ise 117 lig mücadelesinde görev yaptı. Beşiktaş’ın başında şu ana dek 102 karşılaşmada sahada yer alan Şenol Güneş, yeni sezondaki 34 maçta da istikrarını sürdürmesi halinde bu başarısını 136 müsabakaya çıkaracak. Güneş, böylece Beşiktaş’ın başında en çok lig mücadelesine çıkan üçüncü teknik direktör unvanını alacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI