Beşiktaş'ta Transferde çifte Müjde

Beşiktaş, forvet transferi konusunda hedefte bulunan; Arsenal’li Danny Welbeck ve Leicester City’li Islam Slimani’yle yaptıkları görüşmeden olumlu dönüş aldı.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Ara transfer döneminde Cenk Tosun’u Everton’a gönderen Siyah- Beyazlılar, forvet bölgesini Cyle Larin’le güçlendirmişti. Genç futbolcuyu geleceğe yönelik bir yatırım olarak gören Beşiktaş Yönetimi, yıldız bir forvet transferi yapmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Listede iki yıldız isim var!

Cenk Tosun’un takımı Everton’ın önceki akşam Tottenham’la oynadığı karşılaşma için A takım direktörü Ali Naibi’yle birlikte Londra’ya giden Başkan Fikret Orman’ın, karşılaşma sonrasında Arsenal’in forveti Danny Welbeck ve Leicester City’nin yıldızı Islam Slimani için temaslarda bulunduğu bildirildi. Takımlarında fazla forma şansı bulamayan bu 2 isimden de olumlu geri dönüş alan Başkan’ın, kulüple görüşmeler için Ali Naibi’yi görevlendirip dün İstanbul’a döndüğü öğrenildi.

Plan, Güner’le belirlenecek

Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda ilk olarak Cenk Tosun’un özelliklerini barındıran Danny Welbeck için girişimde bulunan Ali Naibi’nin, bu oyuncu için Arsenal’in şartlarını sorduğu ifade edildi. Yönetimin, 28 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle kadrosuna katmayı planladığı kaydedildi. Kara Kartal’ın, İngiliz yıldızın B Planı olarak Leicester City’li Islam Slimani’yi belirlediği ve 30 yaşındaki Cezayirli oyuncunun da şartlarının sorulduğu ifade edildi. Naibi’nin, yapılacak temasların ardından İstanbul’a dönüp Asbaşkan Umut Güner’le birlikte hareket planını belirleyeceği belirtildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI