Beşiktaş'ta Transferde Sıcak Saatler

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Transferde sağ bek ve golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Nazım Sangare’nin Fenerbahçe’ye imza atması nedeniyle rotasını yabancı alternatiflere çevirdi.

İngiltere’de Newcastle United forması giyen DeAndre Yedlin’i bonservis bedeli ödemeden kadroya katmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, ayrıca Sporting Lizbon’da top koşturan Valentin Rosier ve Roma’da oynayan Davide Santon isimleri üzerinde odaklandı. 

Nazım Sangare’yi yabancı kontenjanını rahatlatacak olması nedeniyle liste başına alan fakat milli oyuncunun Fenerbahçe’ye gitmesi üzerine sağ bek arayışında farklı bir yola sapan Beşiktaşlı idareciler, golcü transferini de bu hafta açıklamayı planlıyor.

Nikola Kalinic’le uzun süredir görüşme halinde olan Beşiktaş Yönetimi, Hırvat oyuncuyla anlaşma sağlanamaması halinde Vincent Aboubakar ve Mario Balotelli dosyasını yeniden açmaya hazırlanıyor.

İspanya'nın Atletico Madrid kulübüyle bağlarını koparmaya çalışan Kalinic’in şu an Beşiktaş’a en yakın isim olduğu, aksi halde alternatif forvetlerle anlaşma zemini aranacağı öğrenildi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI