Beşiktaş'ta Transferde Son Dakika

11 Ocak Perşembe Beşiktaş transfer haberleri

Cenk Tosun'u Everton'a veren ve kadrosunu Vida transferi ile güçlendiren Beşiktaş'ta transferçalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah-beyazlı takım için yine bir çok iddia gündemde. Fellaini ve Giroud ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte 11 Ocak Perşembe son dakika Beşiktaş transfer haberleri ve detaylar...

FELLAINI GEMİLERİ YAKTI!

Belçikalı futbolcu, Manchester United’dan ayrılma kararını Jose Mourinho’ya iletti. Yıldız oyuncuyu uzun süredir takipte bulunan Siyah-Beyazlılar, 30 yaşındaki ismi sezon sonunda bedelsiz olarak renklerine bağlamayı hedefliyor. 

Siyah-Beyazlılar’ın transfer hedefleri arasında yer alan Marouane Fellaini, geleceğiyle ilgili olarak kararını verdi. Sakatlığını atlatmasının ardından takımının Derby County’yle FA Kupası’nda oynadığı karşılaşmayla uzun süre sonra formasına geri dönen 30 yaşındaki futbolcunun, kulüp menaceri Jose Mourinho’yla görüşüp ayrılık kararı aldığı bildirildi. İngiliz basınında çıkan habere göre Derby County mücadelesinin ardından Portekizli çalıştırıcıyla biraraya gelen tecrübeli oyuncunun, bu kararını resmen ilettiği kaydedildi. 

Kartal’ın taktiği belli

Kırmızı-Şeytanlar’a 2013 yılında Everton’dan 32 milyon Euro karşılığında transfer olan Fellaini’nin, kulübüyle sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek. Manchester United’ın yeni sözleşme teklifini daha düşük maaş şartları bulunması sebebiyle reddeden Belçikalı yıldız, sezon sonunda bonservisi elinde olarak Manchester United’la yollarını ayıracak. Başarılı oyuncuyla menaceri aracılığıyla ilk teması kuran Beşiktaş, yüksek maaş ve imza parasına ek olarak uzun bir kontrat önererek Domagoj Vida transferinde olduğu gibi bu futbolcuyu da bitirmeyi hedefliyor.

İngilizler de peşinde

Marouane Fellaini, Manchester United formasıyla çıktığı 5 sezonda 146 karşılaşmada görev yaptı. Fellaini, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 19 kez sarsmayı başardı. Asıl bölgesi orta sahanın ortası olmasıma rağmen ön libero ve 10 numara hatlarında da görev yapabilen Fellaini’yle başta eski kulübü Everton olmak üzere birçok İngiliz takımının ilgilendiği biliniyor.

GIROUD'UN MENAJERİNDEN BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI

Arsenal ile olan sözleşmesi 2019'un haziran ayında sona erecek Olivier Giroud'nun adı bir süredir Beşiktaş ile birlikte anılıyordu.

Fransız santrforun menajeri Michael Manuello ise Le Figaro gazetesine verdiği demeçte oyuncusunun transfer süreciyle ilgili konuşurken Siyah Beyazlılar'ı üzecek açıklamalarda bulundu.

Manuello, Giroud'nun Beşiktaş'a gidip gitmeyeceğiyle ilgili soruya "Açıkçası Giroud, ne Beşiktaş ne de Çin kulüplerinin teklifleriyle ilgileniyor." yanıtını verdi.

31 yaşındaki oyuncunun menajeri, "Giroud henüz emeklilik yaşına gelmiş değil. Bu yüzden öncelikli olarak parayı düşünmüyor." ifadelerini kullandı.

MILAN'DAN OĞUZHAN'A SERVET

Serie A devi Milan, Beşiktaş’ın kaptanına göz dikti! İtalyan ekibi, Oğuzhan Özyakup için 15 milyon Euro’luk (67 milyon TL) öneriyle Siyah-Beyazlılar’ın kapısını çaldı.

Beşiktaş’ın yıldız ön liberosu Oğuzhan Özyakup’un peşine bu kez İtalyanlar düştü... İngiltere ve İspanya takımlarının gözdesi olan 25 yaşındaki futbolcuya son olarak Çizme ekibi Milan talip oldu. İtalyan basınında çıkan iddialara göre Kırmızı-Siyahlılar’ın Ozzy için Beşiktaş’a 15 milyon Euro (67 milyon TL) ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Siyah-Beyazlılar’la 5 yıllık yeni kontrat imzalayan Oğuzhan’ın menaceri aracılığıyla önerinin kendisine de iletilmesi sonrasında kararı Başkan Fikret Orman’a bıraktığı ifade edildi.

Başkan bu kez bırakmıyor!

Cenk Tosun’u İngiltere Premier Lig ekibi Everton’a 22 milyon Euro’ya (99 milyon TL) gönderen Başkan Fikret Orman, ara transfer döneminde takımın bir diğer önemli yıldızını göndermeye sıcak bakmıyor. Orman’ın, Milan’ın bu önerisine, “Oyuncumuzu Ocak ayında göndermeyi düşünmüyoruz. Ama bu konuyu sezon sonunda konuşabiliriz” cevabını verdiği bildirildi.

TOLGAY'A LEVERKUSEN KANCASI

Almanya temsilcisi, Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu için 7 milyon Euro’luk (31 milyon TL) teklifte bulundu. Bu öneriyi geri çeviren yönetim, 27 yaşındaki futbolcunun değerini 18 milyon Euro  (81 milyon TL) olarak belirledi.

Kara Kartal’ın tecrübeli ön liberosu Tolgay Arslan, Beşiktaş’ta özellikle bu sezon sergilediği etkili performansla transfer gündeminin önemli isimlerinden biri haline gelmişti. Başarılı oyuncuya son olarak Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen olmuştu. Almanya temsilcisinin 7 milyon Euro’luk (31 milyon TL) teklifine Beşiktaş Yönetimi’nin olumsuz yanıt verdiği kaydedildi. Başkan Fikret Orman’ın, yıldız futbolcu için kapıyı 18 milyon Euro’dan (81 milyon TL) açtığı öğrenildi. Bundesliga ekibinin ise bu bedeli fazla bulduğu ve iki kulüp arasındaki görüşmelerin tıkandığı ifade edildi. 

2 milyon TL’ye alındı


27 yaşındaki futbolcu, 3 yıl önce Hamburg’tan 450 bin Euro (2 milyon TL) karşılığında Kara Kartal’a kazandırılmıştı. Beşiktaş’ta 4 sezonda 95 maça çıkan Tolgay Arslan, takımına 2 gollük katkı sağlamıştı.            

Orhan Yıldırım

SÜRPRİZ FORVET ADAYI: GAMEIRO

Beşiktaş’ın, Diego Costa’nın dönüşü nedeniyle İspanyol ekibinden ayrılması gündeme gelen Kevin Gameiro’yu sezon sonuna kadar kiralamayı düşündüğü ortaya çıktı. Siyah-beyazlılar, Kızılyıldız’da top koşturan Ganalı golcü Richmond Boakye’yi de gündemine aldı.
 
Everton’a gönderilen Cenk Tosun’un boşluğunu doldurmak için gece gündüz çalışan Beşiktaş Yönetimi, Kanadalı golcü Cyle Larin’in ardından Atletico Madrid’de forma giyen Kevin Gameiro’yu da gündemine aldı.
 
İspanyol kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Fransız golcünün, Diego Costa’nın geri dönüşü nedeniyle başka bir takıma kiralık gidebileceği ortaya çıktı. Bonservis bedeli yaklaşık 20 milyon euro olan Gameiro’yu sezon sonuna kadar kiralamayı planlayan siyah-beyazlıların, yetenekli oyuncunun transfer koşullarını araştırmaya başladıkları aktarıldı. Atletico Madrid, Gameiro’yu 2016’da 30 milyon euro karşılığında Sevilla’dan transfer etmişti.
Transferde birçok golcüyle temas kuran Beşiktaş’ın, Kızılyıldız’da top koşturan Ganalı forvet Richmond Boakye ile de ciddi olarak ilgilendiği öğrenildi.
 
28 maçta 23 gol


Siyah-beyazlı yönetimin bir süredir takip edilen 24 yaşındaki Boakye’yi listesinin ilk sıralarında tuttuğu ifade edildi. Sezonun ilk yarısında forma giydiği 28 maçta 23 gol atarak dikkatleri üzerine çeken yetenekli futbolcunun kanatlarda da görev yapabildiği kaydedildi. Teknik heyetin onay vermesi halinde Boakye için Kızılyıldız’a resmi teklif yapılması bekleniyor.

Demba Ba defterini de henüz kapatmayan Beşiktaş Yönetimi sezonun ikinci yarısında takıma doğrudan katkı yapacak yeni golcünün transferini en kısa sürede bitirmeyi hedefliyor.

(Milliyet)

LARIN CEPTE, HEDEF BABACAR

Cenk Tosun'un yerine Cyle Larin'le prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, genç forvetin kulübü Orlanda City'e yaptığı bonservis teklifinin cevabını bugün alacak..

ABD'deki kurallara göre, bu transferin gerçekleşmesinde Orlando'nun yanı sıra MLS yönetiminin de söz hakkı bulunuyor. Beşiktaş'ın Larin'i alıp, Osmanlıspor'a kiralamayı planladığı, Başkent ekibinin ise Mustafa Pektemek'i istediği öğrenildi. Genç oyuncuyu cepte tutan siyah-beyazlıların Slimani girişimleri sonuçsuz kalırken, Fernando Torres'ten de ikinci kez olumsuz yanıt aldı.

Bu arada Beşiktaş, yaz transfer döneminde de gündemine gelen Fiorentinalı Khouma Babacar'la yeniden listesine dahil etti. Tigres formasını giyen Gignac için de şartlar zorlanıyor.

(Sabah)

FRANSIZ EKİPLERİ TOSIC'İN PEŞİNDE!


Siyah-Beyazlılar’da bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla yıldızını parlatan Dusko Tosic’e, Fransa Lig 1 ekiplerinden Saint-Etienne ve Bordeaux talip oldu. Fransa basınında çıkan iddialara göre 2 kulübün temsilcilerinin, uzun süredir takip ettikleri Sırp savunmacı için gelecek hafta İstanbul’a gelip kulüp temsilcileriyle görüşecekleri kaydedildi.

CYLE LARIN ISRARI SÜRÜYOR


Cenk Tosun’un Everton’a transferi sonrasında forvet hattını yeni bir isimle güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Orlando City’nin Kanadalı golcüsü Cyle Larin’i listeye almıştı.

22 yaşındaki futbolcuyla menaceri aracılığıyla ilk teması kuran ve ön anlaşma yapan Beşiktaş, Amerika Birleşik Devletleri Futbol Federasyonu’nun bu oyuncu için istediği 5 milyon Euro’luk bedeli düşürmeye çalışıyor. Kartal’ın, bu rakamı 1 milyon Euro seviyesine indirmek için çaba gösterdiği öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI