Beşiktaş'ta Transferde Son Dakika

16 Ocak Salı Beşiktaş transfer haberleri

Devre arası transfer döneminin yarısını geride bıraktı. Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah beyazlı takımda Cenk Tosun ve Boyko takımdan ayrılırken şimdiye kadar sadece Vida transferi gerçekleşti. Diğer transferler için ise Beşiktaş yönetimi girişimlerini sürdürüyor. İşte 16 Ocak Salı son dakika Beşiktaş transfer haberleri ve detaylar...

BEŞİKTAŞ SLIMANI'YE YOĞUNLAŞTI

Alexis Sanchez’le yol ayrımına gelen Arsenal, Welbeck’e gidiş izni vermedi. Kartal, transferde İslam Slimani’ye yoğunlaştı. Forvet transferi konusunda çalışmalarını sürderen Siyah-Beyazlılar, Arsenal’li Danny Welbeck ve Leicester City’li İslam Slimani’nin üzerine yoğunlaşmıştı. İlk hedef olarak çok yönlü bir hücum oyuncusu olması sebebiyle Welbeck’i seçen Kara Kartal’a, Arsenal’den kötü haber geldi.

Welbeck’i kiralamak için Londra kulübüne kiralama teklifi sunan Beşiktaş’a, takımın bir diğer forveti Alexis Sanchez’in takımdan ayrılma durumu olması sebebiyle olumsuz geri dönüş yapıldı. Bu gelişme sonrasında Kara Kartal’ın listedeki ikinci isim olan İslam Slimani’nin üzerine yoğunlaştığı kaydedildi.

Cezayirli golcünün menaceriyle yaptıkları ilk görüşmeden, olumlu izlenimle ayrılan Siyah-Beyazlılar’ın, Leicester City’yi satın alma opsiyonlu kiralama formülüne ikna etmeye çalıştığı kaydedildi.

BEŞİKTAŞ BOYKO'YU KAP'A BİLDİRDİ

Beşiktaş, kulüpte forma şansı bulamayan Ukraynalı eldiven Denys Boyko'yu Belçika Ligi ekiplerinden Club Brugge'e kiraladı.

Beşiktaş'ın borsaya yaptığı açıklama şu şekilde;

Profesyonel futbolcumuz Denys Boiko'nun geçici transferi konusunda Club Brugge kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.

29 yaşındaki kaleci 2016'nın kış transfer döneminde 3.3 milyon Euro'ya Beşiktaş'a transfer olmuş ve sadece 5 maçta forma giymişti.

BURAK YILMAZ'DAN BEŞİKTAŞ BEĞENİSİ

Trabzonspor ve Milli Takım'ın forveti Burak Yılmaz, bugün Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın açıkladığı yeni iletişim kampanyası "Come To Beşiktaş"ın reklam videosunu beğendi.

Burak'ın sosyal medya hesabı instagram üzerinde bir arkadaşının paylaşımını beğenmesi, "Beşiktaş'a mesaj mı gönderiyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Bilindiği üzere Cenk Tosun'u rekor bedellle Everton'a gönderen Beşiktaş, golcü oyuncunun yerine transfer yapacağını açıklamıştı.

Burak, geçtiğimiz gün düzenlediği basın toplantısında transfer teklifi aldığını ve takımdan ayrılabileceğini ifade etmişti.

LARIN OSMANLISPOR'A KİRALANIYOR

Süper Lig takımlarından Osmanlıspor’un teknik direktörü İrfan Buz, Beşiktaş’ın İstanbul’a getirdiği Cyle Christopher Larin’i kadrosuna katması halinde, Kanadalı golcüyü kiralayabileceklerini söyledi.

Yönetim ile istişare içinde doğru transferler gerçekleştirdiklerini düşündüğünü belirten Buz, bir forvet oyuncusu almayı planladıklarını dile getirdi.

Beşiktaş’ın transfer görüşmelerine başladığı ve sağlık kontrolünden geçirdiği 22 yaşındaki Kanadalı Larin’i kadrosuna kattıktan sonra Osmanlıspor’a kiralayacağı iddialarının sorulması üzerine Buz, "Kiralık formülü konuşuldu ama net bir şey yok. Bizim birkaç alternatifimiz var. Yönetimimiz transfer konusunda çok iyi, profesyonelce çalışıyor." ifadelerini kullandı.

ŞENOL GÜNEŞ: YENİ TRANFSERLERİMİZ VAR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugün gerçekleştirilen antrenman sırasında açıklamalarda bulundu. Güneş, uzun süre sonra takıma dönen Gökhan Töre için de 'yeni transfer' ifadesini kullandı.

Bugün gerçekleştirilen antrenman sırasında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Vida'nın zaman zaman geriye sarkmaları oldu. Tecrübesiyle, oyun kalitesi ile onları aşacağını düşünüyorum. Giden, gelenden çok, eldekilerin kıymetini bilelim. Ama giden gelenler de olabilir. Benim teklif ettiğimi söylüyorlar oyuncu almak ile ilgili. Öyle bir şey olsa, kulübe söylerim. Kulübün profesyonel oyuncusu, zaten mevki olarak fazla olduğumuz bir yerde teklif yapmam mümkün mü?" dedi.

Uzun bir aradan sonra antrenmana katılan Gökhan Töre hakkında da açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, "Yeni transferimiz var, Gökhan Töre geldi. Hayırlısı olsun. Çok uzun süredir bizden ayrıydı ama durumu iyi. Tesise alışsın, bize alışsın" dedi.

Cenk Tosun'un ilk maçını da değerlendiren deneyimli teknik direktör, "Cenk Tosun'u top saklama, takıma uyum olarak ilk maçı için olumsuz bulmadım. Olumlu işler yaptığını düşünüyorum. 2 yıldan beri geliştirdiği önde top saklama ve orta saha ile bütünleşmeyi yapmaya çalıştı. O ligde oynayacak kalitesi var" ifadelerini kullandı.

DEMBA BA İÇİN TEK YOL BEŞİKTAŞ

Shanghai Shenhua ile İspanya kampında olan Demba Ba adeta yeniden doğdu. Rusya’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda mutlaka Senegal forması giymek isteyen tecrübeli forvet, hocası Aliou Cisse’nin Avrupa kriterini yerine getirmek zorunda.

Geçtiğimiz günlerde milli takım konusunda Avrupa kıstasını öne çıkaran Senegal hocası Cisse, “Forvetlerimiz isterlerse 30 değil 50 gol atabilirler. Önemli olan Avrupa’da yer almaları ve rekabetçi bir ligde oynamaları. Rekabetin olmadığı bir ligde gol sayısı fazla önemli değil” ifadeleriyle Demba Ba’ya mesaj yollamıştı.

Bunun üzerine ilk hamle Ba’nın “kardeşim” diye tanımladığı Sow’dan geldi. Sow, Dünya Kupası hedefi için Bursaspor’a imza attı. Öte yandan, Aliou Cisse’nin sezonun ikinci yarısında Süper Lig’i yakın takibe alacağı ifade edildi. Sow, Ndiaye ve Dame Ndoye’u izleyecek olan Cisse’nin bu kararı nedeniyle Demba Ba da mutlaka Beşiktaş ile Türkiye’ye dönmek istiyor.

(Milliyet)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI