Beşiktaş'ta Transferde Son Dakika

Beşiktaş'ta transfer sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte 13 Haziran Çarşamba itibariyle Beşiktaş transfer haberleri...

RAFAEL İÇİN İNDİRİM BEKLENİYOR

Sağ bek için birçok alternatifi elinde bulunduran Beşiktaş, Lyon’da forma giyen Rafael için ısrarını sürdürüyor.

Fransız ekiple görüşmelere devam eden ancak yüksek bonservis talep edilmesi nedeniyle transferi sonuçlandıramayan Siyah-Beyazlı yetkililerin indirim beklediği öğrenildi.

Öte yandan Juan Jesus transferinde de ilerleme kaydedildi.

Romalı stoperin transferinin Alvaro Negredo’nun satışına bağlı olduğu ve Negredo’nun satışından elde edilecek gelirin ardından görüşmelerin hız kazanacağı öğrenildi.

Beşiktaş'a 29 Milyon Euroluk Golcü

Bunlardan birisini de Başkan Fikret Orman bizzat gerçekleştirdi.

Bunlardan birisini de Başkan Fikret Orman bizzat gerçekleştirdi. Valencia’nın bonservisini almamaya karar verdiği Luciano Vietto için Atletico Madrid’li yöneticilerle masaya oturdu. 24 yaşındaki Arjantinli golcü için içinde pek çok bonus barındıran ve uzun süre ödemeli 8 milyon euro’luk bir teklif sundu.

İspanyol ekibi 20 milyon euro’ya aldığı Vietto’dan öyle kolay kolay vazgeçme taraftarı değil ama istedikleri anlamda bir teklif bulabilecekleri de şüpheli. Bu nedenle Orman’a hayır denilmedi ama süre istendi. Orman, Atletico’nun bu süreçte olası teklifleri dinleyeceğini ama kendilerine evet diyeceklerine emin mesajlar gönderdi.

DEMBA BA YILDA 8 MİLYON KAZANACAK!

Beşiktaş’ın da gündeminde olan Demba Ba, yeniden Çin yolunu tuttu. Senegalli yıldız, daha önce Çin’de formasını giydiği Shanghai Shenhua takımıyla anlaştı.

İmzayı atmak için Çin’e giden Senegalli, sağlık kontrolünden geçtikten sonra 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Vitor Pereira’nın çalıştırdığı Shenhua’yla yeniden anlaşan 33 yaşındaki golcü oyuncu yıllık 8 milyon Euro alacak.

CLUB BRUGGE'DEN MITROVIC TEKLİFİ!

Büyük umutlarla transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Matej Mitrovic, geçtiğimiz sezonun devre arasında Club Brugge’e kiralık olarak gönderilmişti.

Belçikalı yetkililer, Hırvat stoperin satın alma opsiyonu olan 4 milyon Euro’yu yatırmayınca oyuncu da Beşiktaş’a geri dönmek zorunda kaldı.

Ancak Club Brugge yöneticileri Mitrovic’i bir kez daha kiralamak için Kartal’ın kapasını çaldı. Fakat Siyah-Beyazlı yetkililer, “Biz oyuncuyu 4 milyon Euro’ya satmak istiyoruz, kiralamak gibi bir düşüncemiz yok” cevabını verdi.

BURAK YILMAZ'DA 'BEDAVA' HESABI

Siyah-Beyazlı yöneticiler, forvet hattı için düşünülen adayların başında gelen Burak Yılmaz konusunda acele etmiyor.

Trabzonspor’un 5 milyon Euro talep etmesi ile nedeniyle geri adım atan Beşiktaş, yıldız oyuncuyu bedelsiz transfer etmenin planlarını yapıyor.

Kamp sonrasına kadar bekleme kararı alan Beşiktaşlı yetkililer, Bordo-Mavililer ile yapılacak görüşmenin ardından transfere yön verecek.

LANG TRANSFERİ İÇİN GERİ SAYIM 

Beşiktaş yönetimi sağ bek arayışları kapsamında gündemlerine aldıkları Michael Lang ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah-beyazlı yönetim, futbolcunun kulübü Basel ile bonservis pazarlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in ‘Gökhan Gönül ile rekabet edecek bir sağ bek almalıyız’ raporu doğrultusunda bu mevki için oyuncu arayışlarına başlayan transfer komitesi üyeleri, gündemdeki isimlerle görüşmelere başladı.

Lang’ı Serkan Reçber önerdi

Geçtiğimiz haftalarda Gökhan Keskin’in yerine alt yapıda ve scout ekibinde göreve başlayan Serkan Reçber, yöneticilere Basel’in sağ beki 27 yaşındaki futbolcuyu önermişti. Yaklaşık 10 gündür devam eden görüşmelerde transfer komitesi üyeleri futbolcu ile her konuda anlaşmaya vardı. Oyuncunun kulübünün 7 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli istediği ifade edildi.

Genç Yıldız Beşiktaş Yolunda

Paraguay'da bir spor radyosu, Beşiktaş'ın Guarani takımında forma giyen 21 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Rodrigo Bogarin ile ilgilendiği haber yaptı.

Beşiktaş'ın transfer gündemine sürpriz bir isim dahil oldu. Paraguay'da Guarani takımının formasını giyen 21 yaşındaki Rodrigo Bogarin'in siyah beyazlıların listesinde olduğu ve genç futbolcunun yeni sezonda Beşiktaş'a transfer olabileceği belirtildi.

GEÇEN SEZON A TAKIMA YÜKSELDİ

Paraguay'da bir spor radyosunun duyurduğu haberde, Guarani takımında forma giyen Rodrigo Bagarin için Beşiktaş'ın devrede olduğu, siyah beyazlıların bir süredir takip ettiği genç futbolcuyla anlaşmak üzere olduğu öne sürüldü. 21 yaşındaki Rodrigo Bogarin Guarani alt yapısında forma giydikten sonra A takıma yükseldi ve geçen sezon resmi maçlarda görev aldı.

BU SEZON 21 MAÇTA 4 GOL 1 ASİSTLİK PERFORMANS SERGİLEDİ

Beşiktaş'ın transfer etmek üzere olduğu iddia edilen Rodrigo Bogarin, Paraguay kulüplerinden Guarin'de forma giyiyor. Genç takımda oynadıktan sonra A takıma yüskelen Rodrigo Bogarin, 21 yaşında ve 1.82 boyunda. Orta sahada forma giyen genç futbolcu aynı zamanda kanat ve forvet arkası pozisyonlarında da görev yapabiliyor. Bu sezon ligde 21 maçta 4 gol, 1 asistlik preformans sergileyen Rodrigo Bogarin, 2017 Clausura şampiyonluğunda sergilediği performansla göz doldurdu. Libertadores Kupası'nda 4 maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergileyen genç futbolcu özellikle çok yönlü oyun anlayışıyla tanınıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI