Beşiktaş'ta transferde son dakika

Beşiktaş transfer haberleri 11 Temmuz Çarşamba

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesinde transfer, takımdan ayrılacak oyunculardan elde edilecek göre şekillenecek. Siyah-beyazlı ekipte, şu anda transfer olma ihtimali gözüken oyuncular Domagoj Vida, Ryan Babel ve Ricardo Quaresma gözüküyor.

En gözde isim Domagoj Vida

Kara Kartal’da transfer döneminde en çok konuşulan oyuncuların başında ise Hırvatistan ile Dünya Kupası’nda yoluna devam eden Domagoj Vida. İngiliz ekiplerinin gözdesi konumundaki Hırvat stoper hakkında her gün değişik transfer iddiaları ortaya atılmaya devam ediyor. NTV’de yer alan habere göre Siyah-beyazlılar Hırvat futbolcu ile yola devam etmek istese de yönetim kurulu gelecek teklifler karşısında oyuncunun takımdan ayrılmasına onay verebilir.

Babel için Flamengo’nun ısrarı sürüyor

Öte yandan Ryan Babel konusunda Flamengo’nun ısrarı ise hala devam ediyor. Pazarlık masasına 4 milyon Euro’dan oturan Brezilya kulübü rakamı 7 milyon Euro’ya kadar çıkardı ve beklemeye başladı.

Ricardo Quaresma için Çin takımları masada

Diğer taraftan geçen sezon başından beri Çin kulüplerinin ısrarla istediği Ricardo Quaresma konusunda da her an sıcak gelişmeler yaşanabilir. Yönetimin cazip bir teklif gelmesi durumunda Portekizli oyuncu ile de yollarını ayırabileceği konuşuluyor.

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları

Siyah-beyazlı yönetim, gidecek oyunculara göre transfer politikası belirlese de bir yandan da oyuncu arayışlarına devam ediyor. Transfer komitesinin sağ bek ve 10 numara pozisyonu için oyuncu arayışnda olduğu biliniyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI