Beşiktaş'ta transferde son dakika

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Siyah beyazlıların yeni sol bekini Boluspor Başkanı açıkladı! Borussia Dortmund'un stoperi Ömer Toprak'tan Beşiktaş'a mesaj var... Ve Burak Yılmaz'ın Lecce'ye transferinde beklenmedik gelişme! Tecrübeli futbolcunun kararı çok konuşulacak... İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

ÖMER TOPRAK'TAN BEŞİKTAŞ'A YEŞİL IŞIK

Beşiktaş yönetimi, Borussia Dortmund'un yeni sezon planlamasında düşünmediği Ömer Toprak ile prensipte anlaşma sağladı.

Ömer için kiralama ücreti ödemek istemeyen siyah beyazlı yönetim Dortmund'u ikna etmek için büyük çaba sarf ediyor. 29 yaşındaki tecrübeli stoperin de Beşiktaş'a gelmeyi çok istediği kaydedildi.

Bu arada teknik direktör Abdullah Avcı'nın ilk etapta "Bekletin" dediği Kana-Biyik transferi için ise Ömer Toprak'ın durumuna göre karar verilecek.

UMUT MERAŞ ARTIK BEŞİKTAŞ'IN FUTBOLCUSU

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, eski futbolcusu Umut Meraş'ın Beşiktaş'a transferolduğunu söyledi. Radyospor'a konuşan Çarıkçı, "Beşiktaş'a transferinin olduğunu duydum. Sonra kendisiyle konuştum. Doğru, Beşiktaş'a gidiyor. Ben başarılı olacağından eminim. Bizde çok başarılı oldu. Geçen yaz Bursaspor'a verdik. Orada da bana göre çok başarılı oldu. Müthiş bir yeteneğe sahip; ayrıca çok karakterli bir insan. Milli takımın değişmez sol beki olacak" dedi.

LECCE İLE BEŞİKTAŞ ARASINDAKİ BURAK YILMAZ PAZARLIĞINDA FLAŞ GELİŞME

İtalya Serie A ekibi Lecce, çok istediği Burak Yılmaz için İstanbul'a çıkarma yaptı. Önceki gün Burak'ın avukatı ile Lecce Sportif Direktörü Mauro Meluso bir araya gelerek görüştü. 33 yaşındaki yıldız oyuncu için 2 milyon Euro maaş teklifinde bulundular. Siyah-beyazlı ekipten 2 milyon 500 bin Euro kazanan Burak ise gelen teklifi düşük buldu. İtalyan ekibinin yöneticileri kulüp binasına kadar gelerek milli futbolcuya talip olduklarını resmi ağızla iletti.

BONSERVİS VERMEK İSTEMEDİLER

Milli yıldız için bonservis ödemek istemediklerini ileten İtalyanların bu teklifi anında reddedildi. Bu şartlarda golcü oyuncuyu bırakmayacağını belirten siyah beyazlı kurmaylar, 5 milyon Euro'dan aşağısına masaya oturmayacaklarını bildirdi. Beşiktaş İkinci Başkanı Serdal Adalı da Burak ile ilgili görüşme yaptıklarını doğruladı ancak golcüyü bırakmayı düşünmediklerini söyledi. Burak Yılmaz'ın ise Abdullah Avcı ile çalışmaktan ziyade izin verilmesi halinde İtalya'da forma giymeye daha sıcak baktığı iddia edildi.

BURAK YILMAZ 1 KURUŞ ALMAMIŞ!

Beşiktaş'ta futbolcuların alacakları için şikayetlere başlaması can sıktı. Geçtiğimiz sezon maaş ödemelerinde sorunlar yaşayan siyah-beyazlılarda özellikle yabancılar alacakları için kulübe ihtar çekmeye başladı. Kartal'da Quaresma'nın 1.1 milyon Euro alacağı için avukatı işlem yaptırırken, Medel, Adriano, Vida ve Larin de alacakları için FIFA'ya gitti. Bu arada Beşiktaş'a devre arasında alınan Burak Yılmaz'ın da geldiği günden bu yana büyük fedakârlık gösterdiği ve henüz ödeme almadığı belirtildi.Yeni sezon yapılanmasında küçülmeyi amaçlayan yönetim, kısa sürede sorunu çözmeyi amaçlıyor. Beşiktaş'ta futbolcuların 7.5 milyon Euro alacağı olduğu öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI