Beşiktaş'ta Transferde Son Dakika

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Ara transfer döneminde kadrosunu yeni bir golcüyle güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Beşiktaş, son olarak Milan’ın radarına giren Mario Mandzukic konusunda umutlarını koruyor. Alternatifler; Alexandru Maxim ve Fode Koita’da ise bonservis engeli yaşanıyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın isteği doğrultusunda Ocak ayını 2 nokta transferle kapatmak için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, bir forvet ve 1 de stoper almak için yoğun mesai harcıyor. Bu doğrultuda ilk olarak sezon başında da kulübün gündemine gelen Mario Mandzukic için temaslarda bulunan Beşiktaşlı yöneticiler, Hırvat futbolcu konusunda önemli bir aşama kaydetmişti. Tecrübeli golcüyü 1 milyon Euro garanti ücret ve bonuslar karşılığında ikna etmeye yaklaşan Beşiktaş, imza için geri sayımdayken İtalya’dan gelen haberle sarsıldı. Serie A ekibi Milan, yarım sezondur boşta bulunan Mandzukic için devreye girdi ve yıldız ismin ibresi bir anda Çizme’ye döndü. İtalyan basını, 34 yaşındaki golcünün transferi için Milan’ı favori görse de Beşiktaş cephesinin umutlu bekleyişi sürüyor.

Transfer Harekatı Sürüyor

Siyah-Beyazlılar, forvet operasyonunda medyaya yansıyan diğer isimler konusunda çalışmalarını gizlilikle yürütüyor. Özellikle İtalya ve İspanya’dan birkaç futbolcuyla görüşme halinde bulunan Beşiktaş’ın, Mandzukic defterinin tamamen kapanması sonrasında alternatif isimlere yoğunlaşması bekleniyor. Kulübe menajerler aracılığıyla önerilen Gaziantep’ten Alexandru Maxim ve Kasımpaşa’dan da Fode Koita için çalışma başlatan ancak 2 futbolcunun kulübünün de bonservis talebinde bulunması sebebiyle bu oyuncular konusunda çıkmazda bulunan yönetim, diğer isimler üzerine yoğunlaşmış durumda...

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI