Beşiktaş'ta Tuncay Özilhan Sesleri

Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi’nin başkan seçilmesinin üzerinden henüz 1 yıl geçmedi ama camia içinde Çebi yönetimine büyük tepki var.

Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi’nin başkan seçilmesinin üzerinden henüz 1 yıl geçmedi ama camia içinde Çebi yönetimine büyük tepki var. Gündemde Galatasaray’daki gibi bir seçim yok ama dedikodular dolaşmaya başladı. Onlardan birisi de Fikret Orman’ın seçim kararı almadan önce ünlü işadamı Tuncay Özilhan’ı yanına çekmek olduğu iddiası.

Ancak o dönemde Orman’ın yanında yer almayan Özilhan’ın Çebi’nin görev süresi tamamlandığında adaylığını koymayı düşünüyor. Planlarını bile hazırladı. Ancak iddialara göre eğer Çebi dayanamaz ve erken seçim derse Tuncay Özilhan aday olacak.

Fotospor'un haberine göre, Çebi’nin dayanamaması ve erken seçim kararı alması durumunda aday olmaya hazırlanan bir başka ismin de Ali Gültiken olduğu konuşuluyor.

Ancak daha önce Gültekin’in Özilhan’a, “Siz başkan olun, futbolun yönetimini bana bırakın” teklifi yaptığı da kulaktan kulağa konuşuluyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI