Beşiktaş'ta Vida Sıkıntısı

Beşiktaş'ta Vida'ya yapılan yapılacak ödemeler sıkıntı yarattı.

Beşiktaş’ın Hırvat savunma oyuncusu Domagoj Vida’nın takım içinde huzursuzluk yarattığı öne sürüldü. Huzursuzluğun sebebinin ise Vida’nın Beşiktaş’tan alacağı para olduğu iddia edildi.

Vida’nın aldığı para tartışma konusu

Fotospor Gazetesi'nin haberine göre; Tosic’i kesmekte zorlanan Domagoj Vida, Beşiktaş’ta tartışılan isim oldu… Hırvat stopere yönetim 4.5 yıllık sözleşmesi karşılığında bu sezon bitene kadar kadar 1 milyon 750 bin Euro, gelecek yıllarda ise 3.5 milyon Euro ödeyecek. Bu rakama Vida’ya ödenecek imza parası da dahil.

Takım arkadaşları rahatsız oldu

Yönetim Vida’nın aldığı parayı açıklamasa da takım arkadaşları bunu öğrendi. Sözleşme yenilemeyen Oğuzhan’ın yanı sıra yılda 4 milyon Euro isteyen Talisca ve diğer takım arkadaşlarına göre oldukça düşük şartlarda sözleşme yenileyen Tosic, Tolgay ve Q7’de bu durumdan rahatsız.

Negredo için 250 bin Euro ödendi

Süper Lig'in en fazla garanti ücret alan oyuncularından birisi olan Negredo’nun sözleşmesinde ilginç bir detay var… Buna göre Beşiktaş, 2017’nin yaz aylarında transfer ettiği İspanyol golcü için kulübü Valencia’ya sadece 250 bin Euro ödedi. Sezon bitimine kadar 250 bin Euro daha ödenecek. Beşiktaş’ın FFP’yle yaptığı anlaşmanın süresinin bitim tarihi olan 31 Mayıs’ta ise kulübü Valencia’ya 2 milyon euro’luk daha ödeme yapılacak. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI