Beşiktaş'ta Weghorst operasyonu

Beşiktaş, wout Weghorst için girişimlere başlama kararı aldı.

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Wout Weghorst, İstanbulspor karşısında da golünü attı. Siyah-Beyazlı formayla 7 maçta 7 kez skora katkı yapan başarılı santrfor, 90 dakika sonunda ise 2-2’lik skor sebebiyle Atatürk Olimpiyat Stadı’ndan üzgün ayrıldı. Kara Kartal’ın Dünya Kupası öncesinde Weghorst’un bonservisini almak için girişimde bulunmayı planladığı kaydedildi.

Beşiktaş’ın bu sezon kadrosuna kattığı yeni yıldızlarından Wout Weghorst, şu ana kadar harika bir performans sergiledi. Weghorst, İstanbulspor ile oynanan karşılaşmada golünü atmayı başardı. Bu sezon sadece 1-0 kaybedilen Başakşehir karşılaşmasında takımına katkı veremeyen Hollandalı forvet, dün akşamki karşılaşmanın 39. dakikasında golünü attı. Arthur Masuaku ile başlayan atakta top ceza sahası içerisindeki Gedson’a geldi ve o da kale önündeki Weghorst’u buldu.

30 yaşındaki oyuncu, golü atmakta hiç zorlanmadı. Bu sezon ligde çıktığı 7 karşılaşmada 3 gol ve 4 asistle Siyah-Beyazlılar’a kısa sürede muhteşem bir katkı sağlayan tecrübeli futbolcu, İstanbulspor savunmasına da sürekli baskı yaparak takımına bu açıdan da destek verdi. Ancak maçın 2-2 sona ermesi sonrasında Weghorst’un mutluluğu yarım kaldı.

Bonservisi için girişim olacak

Burnley’den 10 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiralanan yıldız futbolcunun bonservisini almayı planlayan Beşiktaş, anlaşma gereği bonservisi 4 taksitle ödeyebilecek. Yıldız futbolcu, Katar’da yıl sonunda düzenlenecek Dünya Kupası’nda Hollanda milli takımı formasıyla görev yapacak. Kara Kartal’ın Dünya Kupası öncesinde Weghorst’un bonservisini almak için girişimde bulunmayı planladığı kaydedildi.

Fanatik


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI