Beşiktaş'ta Yabancı Operasyonu

Beşiktaş yönetiminin yeni sezon öncesinde şu ana kadar beklentileri karşılaşamayan bazı yabancı oyuncularla yollarını ayırmak için girişimlerine hız verdiği belirtildi.

Beşiktaş yönetiminin yeni sezon öncesinde şu ana kadar beklentileri karşılaşamayan bazı yabancı oyuncularla yollarını ayırmak için girişimlerine hız verdiği belirtildi. 

Siyah-beyazlı ekipte, Alvaro Negredo, Jeremain Lens ve Vagner Love’un ilk etapta kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer aldığı öne sürüldü.

Teklifler değerlendiriliyor

Sezon başında kadroya dahil edilen Negredo’dan beklentilerin oldukça yüksek olmasına rağmen İspanyol golcünün gerekli skor katkısı sağlayamaması ve Çin’den bazı kulüplerin istemesi nedeniyle bu oyuncu konusunda gelen teklifler tekrar masaya yatırıldı. Takvim gazetesinin haberine göre geçen sezon Fenerbahçe forması altında yaptığı asistlerle dikkat çeken Jeremain Lens ise bu sezon Beşiktaş’ta kayıpları oynuyor. Yönetimin bonservisini aldığı Hollandalı futbolcuyu da elden çıkarmaya niyetlendiği dile getirildi. Devre arasında Alanyaspor’dan kadroya dahil edilen golcü Vagner Love ise kadroda düşünülmeyen bir isim olarak değerlendiriliyor.

Beşiktaş’ta Vida ve Mitrovic’inde satılması gündemde

Şenol Güneş’in kadroda fazla görev vermediği Domagoj Vida ile devre arasında Club Brugge’ye kiralanan Matej Mitrovic’in de gönderilecek oyuncular arasında yer aldığı belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI