Beşiktaş'ta yaprak dökümü... Tam futbolcu

Beşiktaş'ta sezon sonunda tam 9 isimle yollar ayrılacak.

Beşiktaş’ta yönetim, gelecek hafta sonu sona erecek sezonun ardından kadroya neşteri vurmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı yönetim, ilk etapta sözleşmesi sona eren Adriano, Tolga Zengin, Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek ile yollarını ayıracak.

İşte yolcular 

Sözleşmesi sona eren 4 oyuncunun yanı sıra yönetim, sözleşmesi sürmesine rağmen bu sezon beklentilerin çok uzağında kalan Larin ve Roco’yu da göndermek istiyor. Öte yandan Siyah-beyazlı yönetimin yine transfer satışından bonservis bedeli kazanmayı düşündüğü Lens, Ricardo Quaresma ve Medel’i de bir kulübe satarak bonservis bedeli elde etmenin hesaplarını yapıyor. Siyah-beyazlı yönetim, bu oyuncularla yollarını ayırdıktan sonra yeni gelecek teknik direktörün raporu doğrultusunda kadro güçlendirme çalışmalarına başlayacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI