Beşiktaş'tan 3 Transfer Bombası

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri...

Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da başarı hedefleyen Siyah-Beyazlılar, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi. Stoper hattında Godin için Cagliari Başkanı Tomasso Giulini’yle görüşmelerini sürdüren Kartal, 2 ismin daha peşinde!

Beşiktaş, Arap kulüplerinden gelen teklifleri görüşmek için Dubai’ye giden Alex Te ixeira’nın herhangi bir anlaşmaya varamadan dönmesi sonrasında 2.5 milyon Euro’luk teklifini yineledi. Kalede ise Mert Günok konusunda bu hafta hareketli geçecek

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda transfer konusunda yoğun bir çalışma içerisinde bulunan Beşiktaş Yönetimi, son olarak 3 ismin üzerine yoğunlaştı.

Siyah-Beyazlılar, Yalçın’ın stoper hattı için özellikle istediği Diego Godin konusunda hareketli saatler yaşıyor. Önceki gün İstanbul’a gelen Cagliari Başkanı Tomasso Giulini’yle kulüpte bir araya gelen yönetim, yapılan ilk toplantıdan olumlu izlenimle ayrıldı.

İtalyan ekibinin küçülmeye gitmesi sebebiyle elinden bedelsiz olarak çıkarmaya olumlu baktığı futbolcu için 2 milyon Euro’luk maaş önerisinde bulunan Kartal, oyuncunun daha yüksek bedelde ısrarcı olması halinde bu bedelin üzerini Cagliari’nin tamamlamasını istedi.

Başkan Giulini’yle bu konuda görüşmelerin olumlu şekilde devam ettiği kaydedildi.

Uruguaylı savunmacı Godin için sınırlarını zorlayan Kartal, son olarak Villareal’le bu isim için yarışıyor.

TEIXEIRA'DA TEKLİF AYNI KALACAK

Kara Kartal’da yaklaşık 2 aydır gündemde yer alan Alex Teixeira konusunda da önemli gelişmeler yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar’ın maaş konusunda anlaşma sağlamasına rağmen imza parası talebinin sürmesi sebebiyle bitirme aşamasına getiremediği Brezilyalı 10 numara, Arap kulüplerinden gelen teklifleri görüşmek için geçen hafta soluğu Dubai’de almıştı.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde menaceriyle birlikte bir dizi görüşmelerde bulunan Sambacı, buradan da istediğini alamadı. Dün ülkesine geri dönen tecrübeli futbolcunun, bu gelişmenin ardından tekrar Beşiktaş’la masaya oturması bekleniyor.

Yönetim, 2.5 milyon Euro maaşlı teklifi, artırmayı düşünmüyor.

MERT İÇİN PLAN BELLİ OLDU

Her bölgede alternatifli bir kadro oluşturmak için kale hattı için de girişimlerde bulunan yönetim, Başakşehir’in A Milli kalecisi Mert Günok’la her konuda anlaşmaya varmıştı.

32 yaşındaki file bekçisini kadrosuna kazandırmak için İstanbul temsilcisiyle temaslara başlayan yönetim, başarılı file bekçisini yaklaşık 1 milyon Euro’luk bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmayı planlıyor.

Bu konuda tarafların temaslarını sürdürdüğü ve görüşmelerin yakın zaman içerisinde resmiyet kazanacağı ifade edildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI