Beşiktaş'tan Aaron Ramsey Hamlesi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Orta saha bölgesi için de harekete geçen Beşiktaş’tan çarpıcı transfer hamlesi geldi. Siyah-Beyazlılar, Adem Ljajic’i elden çıkarabilirse Juventus’lu Aaron Ramsey’i kiralamak için harekete geçme kararı aldı. 

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için yoğun bir çaba içerisinde... 

İlk etapta forvet hamlesi için girişimlerini sürdüren yönetim, stoper takviyesinden vazgeçip 8 numara hattına yoğunlaştı. Montero’nun Galatasaray derbisindeki etkili performansı sonrası mevcut savunmayla sezonu tamamlamaya karar veren Beşiktaş'ta sıcak transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fanatik'in haberine göre, teknik direktör Sergen Yalçın'ın gönderilmesi talimatını verdiği Adem Ljajic’i elinden çıkarmak için gelecek hafta oyuncunun menaceriyle görüşme gerçekleştirecek olan idareciler, 3.2 milyon Euro maaşı bulunan Sırp futbolcuyla yollarını ayırırsa Juventus’lu Aaron Ramsey’i kiralamak için harekete geçecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI