Beşiktaş Kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig'de kazanılan şampiyonluğun ardından basın açıklaması yaptı. Ahmet Nur Çebi, "Kupayı 19 Mayıs, saat 19:03'te kaldırmak istiyoruz. Bunun için gerekli izinleri almak için girişmelere başladık" ifadelerini kullandı.
ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI İÇİN TARİH VE SAAT VERDİ
Beşiktaş kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig'de kazanılan şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu. Ahmet Nur Çebi, "Kupayı 19 Mayıs, saat 19:03'te kaldırmak istiyoruz." ifadelerini kullanırken şampiyonluk kutlamaları için tarih verdi.
Ahmet Nur Çebi ayrıca, "Sergen Yalçın, başarının en büyük mimarlarından biri. Futbolcuların da emekleri çok. Şimdi önümüzde büyük bir sorumluluk olan kupa maçı var. Futbolcularımızın dinlenmesi gerekir" dedi.
Göztepe deplasmanında Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş 18 Mayıs Salı akşamı yine Gürsel Aksel Stadı'nda Ziraat Türkiye Kupası final maçını oynayacak