Beşiktaş'tan Afyon'a Farklı Tarife

ING Basketbol Süper Ligi’nde 7. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, Afyon Belediyesi’ni konuk etti. Siyah-beyazlı takım. baştan sona önde götürdüğü mücadeleyi 68-48’lik skorla farklı kazandı.

ING Basketbol Süper Ligi’nde 7. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, Afyon Belediyesi’ni konuk etti. Siyah-beyazlı takım. baştan sona önde götürdüğü mücadeleyi 68-48’lik skorla farklı kazandı.

Bu sonuçla Beşiktaş 4. galibiyetini alırken Afyon Belediyesi ise 4. yenilgisini yaşadı.

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf ev sahibi Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlılar hücumda çok etkili olduğu çeyrekte rakibine kolay sayı şansı da tanımadı ve ilk 10 dakikayı 17-9 önde tamamladı. İkinci çeyrekte kıran kırana bir mücadele yaşanırken Beşiktaş, konuk ekibin skor üstünlüğünü eline geçirmesine izin vermedi ve soyunma odasına 28-23 üstün girdi.

Üçüncü çeyreğe Beşiktaş çok iyi başladı. Siyah-beyazlılar hücumda Isaiah Whitehead ile etkili olurken savunmada da sertliği arttırdı ve farkı çift hanelere çıkardı. Beşiktaş son 10 dakikaya 50-35 önde girdi. Son çeyrekte de skor üstünlüğünü koruyan Beşiktaş karşılaşmayı 68-48’lik skorla kazanmayı başardı.

Beşiktaş’ta Isaiah Whitehead 16 sayı – 3 asist ile en skorer isim olurken Egehan Arna 10, Dedric Lawson 12 sayıyla mücadele etti. Rondae Hollis-Jefferson ise 15 sayı – 10 ribaund ile double-double yaparak maçı tamamladı.

Afyon Belediyesi’nde Shannon Shorter 16 sayıyla oynasa da performansı yeterli olmadı. Ayberk Olmaz ve Donatas Tarolis  9 sayıyla mücadele etti.

Çeyrek skorları:
1. çeyrek: 17-9
2. çeyrek: 28-23
3. çeyrek: 50-35
4. çeyrek: 68-48


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI