Beşiktaş'tan Atınç Nukan Hamlesi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş, bir yandan da önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için kolları sıvadı. Siyah-Beyazlı kulübün yönetimi, bu doğrultuda eski futbolcuları Atınç Nukan'ı transfer listesine yazdı.

DEV STOPERE TEKLİF GELİYOR

Yaşadığı sakatlıkların izlerini silmeyi başaran ve Süper Lig'de Göztepe forması ile bu sezon gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine toplayan 26 yaşındaki Atınç Nukan için Beşiktaş'ın sezon sonu teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

"BİZİMLE GÖRÜŞMEDEN İMZALAMA"

Göztepe ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan başarılı stoperi, başka bir takıma kaptırmak istemeyen Beşiktaş'ın Atınç'a, "Bizimle görüşmeden başka bir takıma imza atma" dediği iddia edildi.

Beşiktaş altyapısından yetişen Atınç Nukan, 2015'te 6 milyon Euro bonservis bedeli ile Leipzig'e transfer olmuş, 2016-2018 yılları arasında ise kiralık olarak Siyah-Beyazlı takımın formasını giymişti. Atınç, 2019'da ise bedelsiz olarak Göztepe'ye transfer oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI