Beşiktaş'tan Badou Ndiaye Bombası

Beşiktaş yönetiminin geçen sezon devre arasında Galatasaray’dan Stoke City’ye transfer olan Badou Ndiaye için devreye girdiği iddiası ortaya atıldı

Beşiktaş yönetiminin geçen sezon devre arasında Galatasaray’dan Stoke City’ye transfer olan Badou Ndiaye için devreye girdiği iddiası ortaya atıldı. İngiliz ekibinin Premier Lig’den düşmesinin ardından Senegalli oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Atiba’nın yerine düşünülüyor

Siyah-beyazlı yönetim, 35 yaşına gelen Atiba Hutchinson ile henüz yeni sözleşme imzalamadı. Kanadalı futbolcunun ilerlemiş yaşından dolayı Beşiktaş transfer komitesi üyeleri bir yandan da alternatif isim arayışlarını sürdürüyor.

Şenol Güneş, Osmanlıspor’da oynarken istemişti

Osmanlıspor’da forma giyerken Şenol Güneş’in kadrosuna dahil edilmesini istediği yıldız futbolcu, sezon başında Galatasaray’a transfer olmuştu. Devre arasında 16 milyon Euro’ya Stoke City’e giden Ndiaye, takımının küme düşmesinden sonra ayrılık kararı aldı. Takım küme düşerse takımdan ayrılabilir maddesi bulunan yıldız futbolcu için Beşiktaş’ın girişimlere başladığı Foot Mercato internet sitesinde haber oldu. Yıldız oyuncuya Beşiktaş’ın yanı sıra Arsenal’in de talip olduğu haberin detaylarına yer aldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI