Beşiktaş'tan B.Çekmece'ye Geçit Yok

Beşiktaş Sompo Japan Evinde Büyükçekmece’yi eli boş gönderdi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 15. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, sahasında konuk ettiği karşılaşmada Demir İnşaat Büyükçekmece’yi yendi: 78-65.

Bu sonuçla Beşiktaş Sompo Japan, ligdeki 11. galibiyetini alırken; Demir İnşaat Büyükçekmece ise 5. yenilgisini hanesine yazdırdı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Beşiktaş Sompo Japan oldu. Siyah-Beyazlılar, ilk 4 dakikayı önde geçti: 10-6. 11-2’lik bir seri yakalayan Demir İnşaaat Büyükçekmece, son 1.27’ye girerken farkı 5’e çıkardı: 17-12. Konuk ekip, ilk çeyreği 21-17 önde tamamladı.

Earl Clark ve Kenan Sipahi’den sayılar bulan ev sahibi ekip, Burak Can Yıldızlı ve Deniz Kılıçlı’yı durduramadı. 14. dakikayı da Büyükçekmece önde geçti: 31-26. Hücumda vites arttıran Beşiktaş Sompo Japan, Josh Adams’ın isabetleriyle 1.26 kala uzun bir aradan sonra öne geçti: 40-38. Juan Palacios da Adams’a eşlik edince; Siyah-Beyazlılar devreyi önde kapattı: 45-40.

Üçüncü çeyrek oldukça düşük skorlu geçti. İki ekibin de toplamda 10 sayı üretebildiği periyoda iyi giriş yapan Beşiktaş Sompo Japan oldu. Juan Palacios ile Siyah-Beyazlılar farkı 7’ye çıkardı: 47-40. Simpson, Stojanovski ve Deniz Kılıçlı’dan arka arkaya isabetler bulan Büyükçekmece 7.31 kala farkı kapattı: 47-46. Kalan bölümde iki takım da çok kötü bir hücum performansı ortaya koydu. Final periyoduna önde giren ise Beşiktaş Sompo Japan oldu: 55-50.

Kenan Sipahi, Sertaç Şanlı, DJ Strawberry ve Earl Clark ile hücumda isabetler bulan Kara Kartal, son 6 dakikaya önde girdi. Siyah-Beyazlılar farkı 8’e çıkardı: 63-55. Son bölümde farkı açmaya devam eden Ufuk Sarıca’nın öğrencileri parkeden galibiyetle ayrıldı: 78-65.


www.basketball.com.tr 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI