Beşiktaş'tan Bertuğ Yıldırım hamlesi

Beşiktaş, transfer atağını sürdürüyor. İşte son dakika Beşiktaş transferi (BJK Haber transfer)

Beşiktaş, Fransa Ligi'nde Rennes Forması Giyen Bertuğ Yıldırım’ı Listesine Aldı

Beşiktaş, transfer atağını sürdürüyor. Fransa Ligi ekiplerinden Rennes'te forma giyen milli oyuncu Bertuğ Yıldırım'ı kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

Kara Kartal'ın transfer listesine aldığı 21 yaşındaki futbolcu, Fransız ekibiyle masaya oturacak. Yıldırım'ın kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam ediyor. Bu sezon 29 karşılaşmada 2 gol ve 2 asist kaydeden genç yetenek, milli takımda da görev alıyor.

Bertuğ Yıldırım, Hatayspor'dan geçtiğimiz sezon 5.4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Futbola Sarıyer'de başlayan ve ardından Hatayspor'a transfer olan genç oyuncu, performansıyla dikkat çekmişti.

Hatayspor'un en pahalı satışı olan Bertuğ Yıldırım, Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'e transferiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Bu transfer, Hatayspor'un tarihindeki en yüksek bonservis bedeline sahip satışı oldu.

Süper Lig'de forma giyen Aaron Boupendza'nın transferi, Hatayspor'un da gündemini meşgul etmişti. Boupendza, Al-Arabi'ye transferiyle Türk futbolseverlerin dikkatini çekmişti.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI