03.07.2025 - Beşiktaş Transfer Haberleri
Beşiktaş, yaz transfer dönemine damga vurmaya devam ediyor. David Jurasek ve Tammy Abraham transferlerini resmiyete döken siyah-beyazlılar, şimdi de sol kanat için yıldız bir ismin peşine düştü.
Beşiktaş, Noah Okafor transferi için Milan'la bonservis pazarlığına başladı
İsviçreli sol kanat oyuncusu Noah Okafor, Beşiktaş’ın transfer listesinde ilk sırada yer alıyor. Siyah-beyazlılar, 25 yaşındaki futbolcu için Milan’a satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu ancak İtalyan temsilcisi bu öneriyi geri çevirdi. Milan, oyuncusunu yalnızca bonservisiyle birlikte göndermek istiyor.
Beşiktaş, 6-7 milyon Euro aralığında teklif yapmayı planlıyor
Beşiktaş yönetimi, bu gelişme üzerine Milan ile bonservis pazarlıklarına başladı. Siyah-beyazlıların Okafor için 6-7 milyon euro arasında bir teklifi hazırladığı öğrenildi. Oyuncunun Milan’la olan sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.
Noah Okafor’un kariyer performansı
Ocak 2020’de Basel’den RB Salzburg’a 11.2 milyon euroya transfer olan Noah Okafor, burada gösterdiği başarılı performansla dikkat çekmişti. Temmuz 2023’te Milan, oyuncuyu 15.5 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Napoli’ye kiralanan Okafor, İsviçre Milli Takımı formasıyla da 24 maçta görev alarak 2 gol attı.
Beşiktaş, sol kanatta iki sezondur süregelen problemi, bu deneyimli futbolcuyu transfer ederek çözmeyi hedefliyor.
Cengiz Malgır - Milliyet